Evenimentul Zilei > Sport > S-a dat verde la suporteri! Autoritățile au anunțat că vor permite accesul fanilor la meciurile EURO 2020 din București
S-a dat verde la suporteri! Autoritățile au anunțat că vor permite accesul fanilor la meciurile EURO 2020 din București

S-a dat verde la suporteri! Autoritățile au anunțat că vor permite accesul fanilor la meciurile EURO 2020 din București

Veste buna pentru suporteri. Autoritățile au aporbat cererea Structurii Locale de Organizare cu privire la accesul spectatorilor la cele patru meciuri din EURO 2020 care vor fi jucate la în București

Veste buna pentru suporteri. Autoritățile au aporbat cererea Structurii Locale de Organizare cu privire la accesul spectatorilor la cele patru meciuri din EURO 2020 care vor fi jucate la în București. Însă doar 25% din capacitatea Arenei Naționale va fi disponibilă pentru fanii echipelor.

Informarea vine în urma unei ședințe întrunite azi de Comitetul Interministerial Euro 2020, inițiată de ministrul Eduard Novak, la care au mai participat Raed Arafat, secretar de stat MAI, Andreea Moldovan, secretar de stat la Ministerul Sănătății, dar și reprezentanți de la ministerele Sportului, Internelor și de Externe.

Spectatori la Euro 2020!

„Autoritățile medicale împreună cu cele de asigurare a ordinii publice vor aviza setul de măsuri necesare pentru a oferi siguranță deplină celor aproximativ 12 mii de spectatori care vor intra la meciurile EURO 2020”, se arată într-un comunicat emis de FRF.

Cum arată grupele Euro 2020

GRUPA A (MECIURILE LA ROMA ȘI BAKU): Turcia, Italia, Elveția, Țara Galilor;

GRUPA B (ST. PETERSBURG ȘI COPENHAGA): Danemarca Belgia Rusia Finlanda;
GRUPA C (AMSTERDAM ȘI BUCUREȘTI): Olanda, Ucraina, Austria, Macedonia de Nord
GRUPA D (LONDRA ȘI GLASGOW): Anglia, Croația, Scoția, Cehia;

GRUPA E (BILBAO ȘI DUBLIN): Spania, Polonia, Suedia, Slovacia

GRUPA F (MUNCHEN ȘI BUDAPESTA): Ungaria, Franța, Germania, Portugalia.

Ce meciuri se joacă la București

Primul meci care se va disputa la București va fi duminică, pe 13 iunie. Austria o va întâlni pe Macedonia de Nord. Partida urmează să aibă loc de la ora 18.00. Pe 17 iunie va veni rândul Ucrainei să evolueze la București, cu Macedonia de Nord. Partida e programată la ora 15:00. Ultimul duel din faza grupelor care se va disputa pe Arena Națională – 21 iunie, între Ucraina și Austria, 18:00.

De asemenea, Bucureștiul a primit a șasea „optime”, cea în care se vor întâlni locul 1 din grupa F cu locul 3 din grupa A, B sau C. Din Grupa F fac parte Portugalia, Franța și Germania, iar cel puțin una dintre acestea ar putea evolua la București în „optimi”. Meciul se va disputa la 21:00.

 

 

Publicat in categoriile: Sport
Ne puteți urmări pe Facebook, Telegram sau pe Google News
Accesează: