Evenimentul Zilei > Monden > S-a aflat! Lucrurile neștiute despre strănepoții Reginei Elizabeta a II-a a Marii Britanii. VIDEO
S-a aflat! Lucrurile neștiute despre strănepoții Reginei Elizabeta a II-a a Marii Britanii. VIDEO

S-a aflat! Lucrurile neștiute despre strănepoții Reginei Elizabeta a II-a a Marii Britanii. VIDEO

Prinții George, Louis si Prințesa Charlotte au avut un dialog cu celebrul naturalist David Attenborough. Cei trei au avut o mulțime de curiozități.

Strănepoții Reginei Elizabeta a II-a au ajuns celebri pe internet. Copiii prințului William și ai ducesei Catherine i-au pus câteva întrebări despre natură idolului lor. Acesta este renumitul naturalist şi realizator TV Sir David Attenborough.

Regina Elisabeta a II-a a Marii Britanii a fost nevoită să îşi anuleze toate evenimentele de amploare de la Palatul Buckingham şi Castelul Windsor pentru restul anului, din cauza epidemiei de coronavirus, a anunţat joi palatul.

”Au fost analizate o varietate de posibilităţi pentru a vedea dacă este posibil ca învestiturile să aibă loc în siguranţă, în conformitate cu recomandările”, a anunţat Palatul pe site-ul propriu.  Este vorba de ceremoniile în care o persoană primeşte o onoare din partea unui membru al familiei regale.

„Din păcate, din cauza numărului mare de invitaţi şi de beneficiari participanţi, nu a fost posibil să găsim o modalitate sigură prin care să organizăm în siguranţă aceste evenimente, în condiţiile actuale”, a explicat comunicatul.

Cum a decurs dialogul

Prințul George a dorit să afle care este următorul animal care va dispărea. David Attenborough i-a răspuns că speră că nu se va întâmplă acest lucru. Potrivit acestuia, există multe lucruri care pot fi făcute când animalele sunt în pericol de dispariție, și anume să fie protejate.

Prințesa Charlotte i-a spus lui David Attenborough că ei îi plac păianjenii. Ea l-a intrebat dacă și lui îi plac. Renumitul naturalist a spus că îi plac păianjenii, ele fiind creaturi minunate.

„Nu știu de ce oamenii se tem de ei. Cred că este din cauză că au opt picioare, mult mai multe decât noi și dacă ai opt picioare le poți mișca în orice direcție, așa că nu poți ști încotro se îndreaptă păianjănul”, a spus David Attenborough.

Ce animal îi place naturalistului

Prințul Louisa vrut să știe ce animal îi place naturalistului, Șir David Attenborough. răspunzându-i că maimuțele îi plac cel mai mult, pentru că sunt atât de amuzante.

„ Pot sări peste tot, nu mușcă, bine, cel puțin unele. Dacă ești un pic atent, nu mușcă. Sunt atât de amuzante și îmi plac mult”. a spus acesta

Filmulețul a fost publicat pe canalul de YouTube al familiei regale, potrivit digi24.ro.

 

 

Publicat in categoriile: Monden
Ne puteți urmări pe Facebook, Telegram sau pe Google News
Accesează: