A existat o perioadă în care s-a vorbit intens despre o relație amoroasă între Madonna și Michael. Nu a existat, însă, nici ca mai măruntă confirmare. Până acum, scrie rețeteșivedete.ro

Erau cei mai mari artiști ai planetei, cei mai adulați, în urmă cu 30 de ani. Madonna făcuse furori pe scene din America și Europa. Michael Jackson era un idol care concerta în marile metropole europene. Două vedete cu milioane de fani.

În anul 1991, Madonna și Michael au uimit și încântat lumea atunci când au apărut pe covorul roșu la festivitatea de decernare a premiilor Oscar. Comportamentul lor lăsa să se înțeleagă că între ei ar fi mai mult decât o simplă prietenie între staruri. Zvonurile au început să circule cu rapiditate și toată lumea se întreba: Oare chiar formează un cuplu?

Fanii și jurnaliştii deopotrivă alimentau subiectul cu tot felul de păreri, informații și bârfe. Interesul era maxim. Madonna era imaginea unei sexualităţi debordante, în vreme ce Michael transmitea în continuare aerul unui adolescent timorat, în ciuda mişcărilor lui de dans lascive. Speculaţiile au rămas până în ziua de azi, căci nimeni nu a îndrăznit să declare ceva în legătură cu ce se întâmpla între cei doi.

Madonna a povestit cum l-a sedus pe Michael Jackson

După 29 de ani de la premiile Oscar unde cei doi au produs rumoare, un personaj apropiat de Michael a îndrăznit să facă o dezvăluire incendiară. La scurt timp, a răspuns Madonna, relatând versiunea ei.

Mark Lester, cel despre care se spune că ar fi fost şi donatorul de spermă la care Michael a apelat pentru a-i avea pe Prince şi pe Paris, a dezvăluit un secret uimitor despre megastar. El a povestit pentru The Mirror un episod șocant, despre care a susținut că şi-ar fi pus o amprentă nedorită pe viaţa sexuală a lui Michael Jackson.

Madonna a încercat să-l seducă pe Michael, și-a început povestea Mark.

Citește continuarea aici.

Foto: Pinterest