Maria Şarapova nu le poate avea pe toate. A pierdut la Wimbledon, dar câştigă un soţ

Maria Şarapova nu le poate avea pe toate. A pierdut la Wimbledon, dar câştigă un soţ

La începutul acestei săptămâni, Maria Şarapova (25 de ani) a pierdut, la Wimbledon, în faţa nemţoaicei Sabina Lisicki, scor 4-6, 3-6. Şarapova, învingătoare a precedentului Grand Slam, la Roland Garros, are, totuşi, motive de bucurie: a anunţat că se va căsători cu jucătorul de bachet sloven Sasha Vujacic.

Nunta va avea loc la Istanbul, pe 10 noiembrie. Şarapova a anunţat că ceremonia va avea loc "în cerc restrâns şi va fi una extrem de modestă".

"M-am uitat la nunta regală a Prinţului William cu Prinţesa Kate şi m-am gândit că a fost una grandioasă. Milioane de persoane din întreaga lume au «participat» la nunta acestui cuplu. Mi-a plăcut rochia lui Kate, dar să ştiţi că nu m-am uitat la această ceremonie pentru a mă inspira sau prelua unel detalii pentru nunta noastră", a spus Maria Şarapova, conform itar-tass.com. Despre logodna dintre Maria Şarapova şi Sasha Vujacic se ştie din octombrie 2010. Iniţial, ei au anunţat că nunta va avea loc în vara acestui an. Însă, din cauza turneelor Marele Slem şi a Jocurilor Olimpice de la Londra, data ceremoniei a fost amânată până la toamnă.

Ne puteți urmări și pe Google News