Joi, în stațiunea Mamaia, preşedinta organizaţiei de femei a PSD, Rovana Plumb a declarat că Viorica Dăncilă va fi cu certitudine premier până în anul 2020.

Potrivit acesteia, Viorica Dăncilă este un „om profesionist, un om de echipă, un lider politic care își iubește foarte mult țara”.

Cunoscutul realizator, Radu Banciu, a comentat declarația Rovanei Plub, în emisiunea Lumea lui Banciu, informează b1.ro.

”Declarații năucitoare ale Rovanei Plumb. A spus că Viorica Dăncilă este o profesionistă și că și-ar iubi țara mai mult decât orice. Astea sunt declarații nesăbuite, pentru care doamna Plumb ar trebui să fie amendată. Pentru că numai dacă am ajunge la un astfel de grad de cerințe, am putea cumva să supraviețuim. Nu poți să spui chiar orice, mai ales dintr-o poziție atât de importantă.”, a declarat Banciu.

Rovana Plumb mai spune că Dăncilă are ”foarte multe cunoștințe la nivel european”, în sensul că nu știe nicio limbă străină, nici măcar să silabisească într-o limbă străină.”, a mai spus acesta, adăugând: „Voi sunteți mulțumiți de doamna Dăncilă? Sau de cum se exprimă doamna Plumb? 

Hai, bă, că sunteți departe! Când vine câte un miting din ăsta de 100.000 de oameni, spuneți că sunt manipulați, că sunt cumpărați, că sunt agenturile străine. Dar faptul că Dragnea l-a plătit pe ăla, asta nu e scandalos?”