Scandalul din familia Ronei Hartner continuă. Sora artistei nu renunță

Scandalul din familia Ronei Hartner continuă. Sora artistei nu renunță Scandalul din familia Ronei Hartner continuă. Sora artistei nu renunță. Sursa foto Facebook

Sora Ronei Hartner nu renunță la custodia fiicei artistei. Aceasta a declarat că fostul soț al cântăreței nu merită să câștige custodia și că nu-l va lăsa să câștige.

Rona Hartner a murit la vârsta de 50 de ani, după o luptă grea cu cancerul. La scurt timp a început un scandal uriaș între familia și fostul ei soț. Sora cântăreței, Rinda Hartner, nu dorește ca Rocco Sedano să câștige custodia nepoatei ei, Sumayla.

Sora artistei Rona Hartner nu renunță la custodia nepoatei

Rinda Hartner a spus că Rita Sumayla nu va fi încredințată tatălui și a reamintit că acesta nu a fost prezent în viața tinerei timp de 15 ani. Sora artistei a spus că un scandal pe tema custodiei nepoatei ar face doar ca adolescenta să aibă și mai mult de suferit.

Ne puteți urmări și pe Google News

„Rita Sumayla nu va fi încredințată tatălui. Și nu e război nicăieri. El a fost absent 15 ani, așa că nu poate apărea din senin să ia fata. Noi nu vrem război sau scandal pentru că nu ajută cu nimic și mai mult rău face fetei, care și așa e supărată. O să urmăm testamentul Ronei cu ce a scris ea și ce a vrut și o să-i respectăm dorința”, a transmis Rinda Hartner, în emisiunea moderată de Cristi Brancu,Exclusiv VIP.

Fiica Ronei Hartner, o tânără vulnerabilă

Sora Ronei Hartner a mai spus că tânăra este foarte vulnerabilă în aceste momente și că trebuie protejată de orice scandal. Ea a declarat că își va proteja nepoata cu orice preț și că nu înțelege cum de tatăl ei a apărut acum de parcă nimic nu s-ar fi întâmplat.

Rona Hartner

Scandalul din familia Ronei Hartner continuă. Sora artistei nu renunță. Sursa foto: Instagram

„Tatăl a apărut acum, odată cu decesul Ronei, așa ca din fum. Vrea să aibă o relație cu fiica lui, dar fata nu prea vrea. E foarte vulnerabilă. E un copil de 15 ani. Îi este greu să ia decizii. Noi o să fim lângă ea, să o protejăm, în aceste momente de vulnerabilitate.”, a spus Rinda Hartner.

Lupta pentru custodie este abia la început

Un alt apropiat al artistei a spus că Sumayla dorește să-și continue studiile în Franța și că lupta pentru custodie este abia la început. El a mai declarat că tânăra este foarte apropiată și de rudele sale, de mătușa, unchiul și bunica din partea mamei și că nu știe ce să facă.

„Fata vrea să-și continue studiile în Franța. A fost alegerea ei să stea și cu părintele său. Rocco ne-a spus acest lucru după înmormântare. Tatăl și fiica s-au regăsit după ani buni și au stat de vorbă în aceste momente dureroase. E o situație grea pentru ea, mai ales că e foarte apropiată și de rudele sale, de mătușa, unchiul si bunica din partea mamei, care de asemenea vrea să rămână la ea. Lupta pentru custodie e abia la început…După înmormântare, atât Sumayla, cât și tatăl ei, bunica sa și fratele Ronei s-au întors toți în Franța”, a declarat o persoană ce i-a fost apropiată regretatei artiste.