Românul Kim vrea la Galatasaray

Românul Kim vrea la Galatasaray

Kim Du-No Nerv, junior la Şcoala de Fotbal "Gică Popescu", are tată originar din Coreea de Sud.

Juniorul Kim Du-No Nerv, unul dintre cei mai talentaţi jucători ai echipei de la Şcoala de Fotbal "Gică Popescu" din Craiova, formaţie care a câştigat Cupa "Hagi Danone" la sfârşitul săptămânii trecute, a luat ochii tuturor în Bănie. În vârstă de 12 ani, Kim este pe jumătate oltean, fiindcă mama lui este din Craiova, dar tatăl s-a născut în Coreea de Sud.

Este fan al lui Bogdan Stancu

"Acum 7 ani şi-a descoperit talentul. Îi place foarte mult ce face. Petrece trei ore pe zi la antrenamente, iar când vine acasă şi la masă stă cu picioarele pe minge. I-am cumpărat până acum 12 mingi din diferite ţări prin care am mers în vacanţe. Are o adevărată colecţie", îşi prezintă fiul Elena Kim. Micuţul îl are ca idol pe Gică Hagi. "Are acasă postere cu Hagi. Îi place şi de Gică Popescu. Mi-a spus că vrea să ajungă la o echipă mare, la Galata", povesteşte mama tânărului fotbalist oltean.

Ne puteți urmări și pe Google News

Anul trecut, la competiţia de la Braşov, Kim a fost desemnat cel mai bun jucător. "Am fost emoţionat când am primit această distincţie. Vreau să ajung ca Bogdan Stancu şi să joc la Galata", precizează băiatul, care nu provine dintr-o familie de sportivi, dar a avut parte de suportul necesar: "Părinţii mei nu sunt pasionaţi de acest sport, dar mă susţin".

La Liceul Pedagogic, unde Kim este elev în clasa a V-a, fotbalistul are note bune, rezultatele la învăţătură fiind o condiţie obligatorie. "Dacă nu învaţă bine, îl şantajez. Îi spun că nu-l mai las la antrenamente", zice Elena.

"Petrece trei ore pe zi la fotbal. Dar dacă nu învaţă bine la şcoală, îl şantajez. Îi spun că nu-l mai las la antrenamente.", ELENA KIM, mama lui Kim Du-No Nerv