Evenimentul Zilei > Social > Românii au descoperit golful: Bătaie la sânge cu crose, în trafic. „Președintele Klaus Iohannis…” VIDEO
Românii au descoperit golful: Bătaie la sânge cu crose, în trafic. „Președintele Klaus Iohannis…” VIDEO

Românii au descoperit golful: Bătaie la sânge cu crose, în trafic. „Președintele Klaus Iohannis…” VIDEO

Au luat aminte la sfatul președintelui Klaus Iohannis și au descoperit „multe satisfacții” pe care golful le poate aduce românilor. Doar că jocul nu a avut loc pe un teren de golf, ci chiar în mijlocul unui bulevard din Capitală, unde mai mulți șoferi s-au aventurat într-o bătaie cu crose. Imaginile au fost filmate și postate pe Facebook de sindicatul Europol din Poliție.

S-a jucat golf „la sânge, cu multă patimă și pasiune” chiar în mijlocul cartierului Rahova

Mai mulți șoferi s-au luat la bătaie cu crosele de golf, în mijlocul unui bulevard din cartierul Rahova din municipiul București. Românii au coborât de la volan și au început să se atace cu pumnii, picioarele și crosele de golf, după cum arată imaginile publicate de indicatul Europol din Poliție.

„La scurt timp după declarația de sâmbătă a lui Klaus Iohannis, Președintele României, de pe un teren de golf din jud. Alba, prin care încuraja românii să «descopere acest frumos sport care oferă multe satisfacții», pe un bulevard din București s-au scos crosele. S-a jucat la sânge, cu multă patimă și pasiune, doar că nu pe terenul de golf, ci pe asfaltul de pe bulevard”, se arată într-o postare de pe pagina de Facebook a Europol.

Sindicatul Europol acuză: „Cât de depășită este legea și politica penală din România…”

„Fenomenul agresiunilor din trafic este tot mai accentuat, iar faptul că astăzi orice șofer poate avea în mașină, la îndemână, orice obiect contondent, de genul bâtă de baseball, crosă de golf, săbii, macete etc. ne demonstrează încă o dată cât de depășită este legea și politica penală din România”, au acuzat sindicaliștii.

Imaginile au fost surprinse la scurt timp după ce președintele Klaus Iohannis i-a invitat pe români să joace golf. Șeful statului a precizat că oricine, indiferent de vârstă, poate lua parte la acest joc sportiv. „Golful se poate practica la orice vârstă și încurajez pe cât mai mulți să descopere acest frumos sport, care oferă multe satisfacții”, a declarat președintele Klaus Iohannis, pe 18 septembrie, în satul Pianu de Jos (comuna Pianu, județul Alba).

„Mă bucur să întâlnesc aici atâția oameni pasionați de golf, un sport care nu este deloc exclusivist și care oferă un foarte bun prilej de a petrece mai mult timp în natură, de a face mișcare, mai ales în acest context pandemic care face dificilă practicarea multor sporturi”, a adăugat președintele.

La Pianu de Jos a fost amenajat primul teren de golf în România după 1989.

Publicat in categoriile: Social
Ne puteți urmări și pe pagina noastră de Facebook sau pe Google News
Accesează: