Maria Ghioprghiu vine cu o nouă previziune sumbră pentru România. Aceasta susține că țara noastră va fi înghițită de ape.

„În aceasta seară târzie dragilor, în timp ce scriam aici pe Blog, văd înspre Sud-Est, văd străzi inundate, curţi ale oamenilor inundate, mașini duse de apele tulburi.

Oamenii umblau prin apele mâloase pe stradă și-n curțile lor,până la brâu.  Ușile caselor oamenilor, erau larg dechise deoarece, apa mâloasă era și-n casă.  Dragii mei,vom auzi de astfel de INUNDAȚII extrem de grave.  Să nădăjduim însă,că nu vor fi și victime omenești. 

Unde anume se vor produce aceste grave INUNDAȚII,sau când,eu nu știu a vă spune.  Să ne rugăm la Bunul Dumnezeu și la Măicuța Domnului ,ca să ne ierte și să ne ajute cu Milă și cu Dragostea Sa,în fiecare clipă a vieții noastre.  Să mergem dragilor la SFÂNTA BISERICĂ, să ne contopim inima și sufletul cu SFÂNTA și dumnezeiasca LITURGHIE,și astfel, ne vom simți mai ușurați sufletește și mai puternici trupește” a scris Maria Ghiorghiu, pe blogul său.