România, sub ape?! Previziune neagră pentru viitorul românilor. Ce se va întâmpla cu țara noastră?

România, sub ape?! Previziune neagră pentru viitorul românilor. Ce se va întâmpla cu țara noastră?

Maria Ghiorghiu, o nouă previziune. Celebra „ghicitoare” susține că vor urma inundații periculoase în partea de sud-est a României.

Maria Ghioprghiu vine cu o nouă previziune sumbră pentru România. Aceasta susține că țara noastră va fi înghițită de ape.

„În aceasta seară târzie dragilor, în timp ce scriam aici pe Blog, văd înspre Sud-Est, văd străzi inundate, curţi ale oamenilor inundate, mașini duse de apele tulburi.

Oamenii umblau prin apele mâloase pe stradă și-n curțile lor,până la brâu.  Ușile caselor oamenilor, erau larg dechise deoarece, apa mâloasă era și-n casă.  Dragii mei,vom auzi de astfel de INUNDAȚII extrem de grave.  Să nădăjduim însă,că nu vor fi și victime omenești. 

Ne puteți urmări și pe Google News

Unde anume se vor produce aceste grave INUNDAȚII,sau când,eu nu știu a vă spune.  Să ne rugăm la Bunul Dumnezeu și la Măicuța Domnului ,ca să ne ierte și să ne ajute cu Milă și cu Dragostea Sa,în fiecare clipă a vieții noastre.  Să mergem dragilor la SFÂNTA BISERICĂ, să ne contopim inima și sufletul cu SFÂNTA și dumnezeiasca LITURGHIE,și astfel, ne vom simți mai ușurați sufletește și mai puternici trupește” a scris Maria Ghiorghiu, pe blogul său.