Evenimentul Zilei > Politica > STATUL PARALEL, ARMA cea mai PUTERNICĂ din România. Un politician-CHEIE a fost catalogat, PUBLIC, ca fiind TURNĂTOR
STATUL PARALEL, ARMA cea mai PUTERNICĂ din România. Un politician-CHEIE a fost catalogat, PUBLIC, ca fiind TURNĂTOR

STATUL PARALEL, ARMA cea mai PUTERNICĂ din România. Un politician-CHEIE a fost catalogat, PUBLIC, ca fiind TURNĂTOR

Codrin Ștefănescu l-a contrat dur pe Victor Ponta după declarațiile oferite de fostul premier împotriva liderului PSD, Liviu Dragnea.

Secretarul general-adjunct al PSD afirmă că Ponta a participat la o întâlnire cu Maior unde s-a stabilit lista politicienilor care vor fi arestați.

"Credeţi mişeliile propagate în spaţiul public de Victor Ponta? Continui să spun că ce face Ponta în spaţiul public e o turnătorie şi e pus să facă acest lucru. Aceste mizerii aruncate în spaţiul public vor să-l decredibilizeze pe Liviu Dragnea. Dar are o fractură de logică: Dragnea a condus campania împotriva lui Băsescu, conducătorul statului paralel. Au fost doi oameni: Dragnea de la PSD şi Fenechiu de la PNL. Fenechiu e condamnat în dosarul transformatorul şi Liviu Dragnea primeşte 2 ani în numele partidului pentru Referendum. Unde e protecţia aici? Şi vă mai dau exemple: dosare reîncălzite, de 15,16, 18 ani. O faci dinadins, pentru ca tu, putere ocultă, să demonstrezi că îţi baţi joc de toţi. „Iau ce aţi făcut la grădiniţă şi vă bag la puşcărie”. Asta este mesajul statului paralel, pe care îl susţine Ponta. (…) Împreună cu Maior, cu socrul tău, spune Udrea, aţi stabilit lista celor din PSD care trebuie arestaţi. I-am cerut lui Ponta să răspundă la acuzaţiile pe care Udrea le-a făcut în comisia SRI. ", a declarat Codrin Ştefănescu într-o intervenţie la Antena 3.

Codrin Ştefănescu a continuat atacul şi a făcut dezvăluiri bombă.

"Uitaţi-vă la şiretenia fricoasă a lui Ponta, cum minimalizează un subiect. După arestarea lui Fenechiu, următorul secretar general care susţine ideea Crin Antonescu la preşedinţie e Hellvig. Statul paralel primeşte ca sarcină să-i facă un dosar lui Hellvig, pentru ca Ponta să-l anihileze definitiv pe Crin. Urmând ca schema să fie aşa: Ponta preşedinte, Maior premier şi Oprea să fie şef la SRI. (…) Vine acum Victor Ponta şi ia în băşcălie lucrurile astea. Dacă iei în băşcălie faptul că omul care a fost ţinta statului paralel,..Cu ce te şantajează această structură de ieşi tu cu aceste lucruri total neadevărate în spaţiul public?", a conchis Ştefănescu.

Publicat in categoriile: Politica
Ne puteți urmări pe Facebook, Telegram sau pe Google News
Accesează: