Analiză înainte de Roland Garros. Simona Halep va avea viață grea la Paris. „sunt zece sau douăsprezece jucătoare care au șanse la trofeu”

Analiză înainte de Roland Garros. Simona Halep va avea viață grea la Paris. „sunt zece sau douăsprezece jucătoare care au șanse la trofeu”

Darren Cahill, antrenorul care a pregătit-o pe Simona Halep, a declarat că 10-12 jucătoare au șanse să triumfe în acest an la Roland Garros.

Darren Cahill, fostul antrenor al Simonei Halep, este de părere că lupta pentru trofeul turneului Roland Garros va fi mai aprinsă ca niciodată. Australianul este de părere că Simona Halep, câștigătoarea ediției precedente, se numără printre favorite, iar în calcul pot fi luate Naomi Osaka, Kiki Bertens sau Petra Kvitova.

„Sunt multe jucătoare cu potențial de a câștiga. Simona e una dintre ele, chiar dacă nu s-a impus în niciun turneu pe zgură anul acesta, dar nici în 2018 nu o făcuse. Nu poți să nu o iei în considerare pe Simona când vine vorba despre zgură. A avut două meciuri foarte bune în Fed Cup, apoi a atins finala la Madrid, unde Kiki Bertens a jucat incredibil pentru a o învinge, dar și ea a avut șansele ei. A venit apoi o înfrângere dezamăgitoare la Roma. Kvitova este o jucătoare de urmărit, la fel și Naomi Osaka dacă își regăsește încrederea, Bertens e în formă. Cred că sunt zece sau douăsprezece jucătoare care au șanse la trofeu. red că învingătoarea va veni dintre cele care au arătat o formă bună în sezonul de zgură. Au adunat încredere, joacă bine. Ceea ce a reușit Jelena Ostapenko în 2017 este e o raritate”,a spus Cahill.

Ne puteți urmări și pe Google News