Vara a început în forță în ceea ce privește evenimentele muzicale desfășurate în țara noastră, iar luna iulie nu se lasă mai prejos. După ce Judas Priest a susținut aseară un show la complexul Romexpo, cel mai așteptat eveniment al lunii este, fără îndoială, concertul lui Robbie Williams.


Show-urile lui Robbie Williams, excentricul cântăreț englez, nu sunt niciodată făcute la întâmplare


Robbie Williams va concerta, pentru prima oară în România, pe 17 iulie 2015 în Piața Constituției din București, de la ora 18.00. Evenimentul este organizat de D&D East Entertainment, East European Production și Marcel Avram. Evenimentul face parte din turneul „Let Me Entertain You 2015”, iar fanii români se vor bucura de un playlist de tip „Best Of”, ce va include majoritatea hiturilor lui Robbie Williams. Concertul marelui artist englez va fi jumătate pop – pe formatul Greatest Hits, jumătate jazz și va dura aproximativ 2 ore și jumătate.

În aceeași zi, „Spitalul de Urgență” va susține un concert la Berăria H (de la 20.00)

În București, vor avea loc mai multe festivaluri, printre care „I Am The Rocker”, la complexul Romexpo, și Shine, la Arenele Romane, amândouă desfășurându-se pe 4 și 5 iulie.

Și pentru amatorii de muzică clasică luna se anunță plină de evenimente. Festivalul Internațional „Vara magică – Orchestra Națională de Tineret a Germaniei – Ateneul Român- este programat pentru 21 iulie, de la ora 19.00, iar Festivalul Internațional „Vara magică – Muzică de cameră, va avea loc o zi mai târziu, la Ateneul Român, la aceeași oră.

Sfârșitul lunii aduce Concert simfonic al Dabyout Youth Wind Orchestra – Ateneul Român, pe 25 iulie, de la ora 19.00, dar și Festivalul Internațional „Vara magică” – Ansamblul Raro – Ateneul Român (19.00), pe 29 iulie.

Vor zgudui Arenele Romane

Pe 27 iulie, Black Label Society revin la București în forță, cu un show dedicat, la care fanii celebrei trupe vor avea ocazia să se bucure de experiența live completă a unui concert heavy metal care va zgudui Arenele Romane.