Robert Turcescu a dat marea lovitură! Jurnalistul, implicat într-un nou proiect. Ce emisiune moderează

Robert Turcescu a dat marea lovitură! Jurnalistul, implicat într-un nou proiect. Ce emisiune modereazăSursa foto: Razvan Valcaneantu\EEC

Robert Turcescu revine în televiziune după opt ani. A plecat de la B1 TV, iar acum revine la același post de televiziune. Va prezenta emisiunea „Sub semnul întrebării”, păstrând astfel denumirea emisiunii pe care a realizat-o până în anul 2014. Chiar dacă se întoarce pe micul ecran, jurnalistul va continua să prezinte emisiunea zilnică EVZ Play.

Celebrul jurnalist Robert Turcescu a decis să revină în televiziune, chiar la același post TV de la care a plecat în 2014. El va fi din nou realizator la B1 TV și va prezenta o emisiune de luni până joi, între orele 16:00 - 18:00. Jurnalistul va realiza emisiunea „Sub semnul întrebării”, păstrând astfel denumirea emisiunii pe care a făcut-o până în anul 2014.

„Revin în televiziune. De luni până joi, 16.00- 18.00, "Sub semnul întrebării", B1 Tv. Au trecut aproape 8 ani...”, a scris Robert Turcescu luni, pe rețelele sociale.

Chiar dacă va apărea din nou pe micile ecrane, Robert Turcescu poate fi urmărit de luni până vineri la EVZ Play, unde moderează o emisiune live în intervalul 12.00 - 13.00.

După ce a plecat, în 2014, din televiziune, timp de un an a lucrat pentru EVZ. A urmat apoi o perioadă în care a întrerupt cariera din presă și a intrat în politică. A fost membru PMP și deputat de Constanţa în legislatura 2016-2020.

Robert Turcescu revine pe micile ecrane

Totuși presa rămâne locul unde se simte cel mai bine, așa că în 2021 a revenit la editura Evenimentul zilei și Capital, trust patronat de Dan Andronic. A prezentat și va continua să prezinte emisiunea EVZ Play, unde dezbate cele mai importante subiecte cu invitați de seamă.

Luni, în studioul EVZ Play i-a avut invitați pe medicul Lucian Duță și medicul Vladislav Brașoveanu, cel din urmă fiind unul dintre medicii din linia întâi care a realizat transplantul de ficat al copilei în vârstă de 5 ani, suspectă de „hepatită misterioasă”.

„În România, azi, nu este acreditat transplantul de ficat la copii. La Chișinău este!”, spune medicul Lucian Duţă.

Dezbaterea a scos la iveală multe probleme ale sistemului de sănătate, în speță cele din zona transplantului de organe. Ne lipsesc medici specializați în acest domeniu, logistica și informarea populației despre importanța donării organelor - dar și felul în care politicienii i-au șicanat pe profesorii care conduc programele de transplant în scandaluri menite să-i facă să se retragă din activitate.