Şi pentru ca spectacolul să fie şi mai reuşit, organizatorii provoacă fanii la concurs: cine vine la concert cu o vestimentaţie inspirată de epoca de aur a muzicii rock&roll va fi recompensat! Cele mai frumoase trei ţinute vor fi premiate de însuşi “Elvis.” Rob Kingsley cu un premiu pentru creativitate, conform unui comunicat de presă.

Show-ul “Rob Kingsley – A Vision Of Elvis” este unul din cele mai bine cotate spectacole tribut din lume. Rob Kingsley este un entertainer înnăscut, pasionat din copilărie de cariera și show-urile inegalabilului Elvis Presley. După ani în care a studiat prestațiile live ale regelui, Rob a dobândit statutul de cel mai apreciat artist tribut Elvis, atât în rândul fanilor regelui cât și printre ceilalți artiști de profil.

Daca mai era nevoie de un argument pentru a înțelege profunzimea showurilor lui Rob și acuratețea detaliilor ce definesc aparițiile artistului, mai putem spune că vestimentatia pe care Rob o îmbracă pe scenă este produsă în Statele Unite, la BK Enterprises & Gene Doucetto, unul dintre furnizorii care au confecționat costume de scenă pentru aparițiile din anii 70 ale lui Elvis Presley însuși.

Rob Kingsley este considerat un showman desăvârșit, care electrizează publicul la fiecare reprezentație, reușind să reaprindă flacăra pasiunii și să recreeze atmosfera incendiară a unui show al regelui. 

Pentru acest eveniment au fost puse în vânzare următoarele categorii de bilete: VIP – loc în fața scenei și poză cu artistul – 90 de lei; Categoria 1: loc în fața scenei – 70 de lei; Categoria 2: loc la masă – 50 de lei. Biletele sunt disponibile online pe www.bilete.ro, în oficiile Poștei Române, în magazinele Inmedio, semnalizate Bilete.ro și în magazinele Germanos.