Noi schimbări la Revolut. Ce planuri are compania

Noi schimbări la Revolut. Ce planuri are compania Revolut.Sursa foto: Dreamstime.com

Compania Revolut a anunţat joi că vrea să îşi mute sediul oficial din Londra în Canary Wharf, principalul district financiar al oraşului, în timp ce aşteaptă licenţa bancară în Marea Britanie. Revolut îşi va muta sediul global în clădirea YY London din centrul Canary Wharf, pentru care a convenit un contract de închiriere pe 10 ani.

Revolut își mută sediul

Compania îşi va creşte amprenta birourilor sale cu 40%, până la 113.000 de metri pătraţi, şi va ocupa patru etaje. Are în plan să-şi afişeze logo-ul prin două semne pe părţile laterale ale noii clădiri – imitând tendinţa mărcilor băncilor cu tradiţie, cum ar fi HSBC, Barclays şi Citigroup.

revolut

Sursa foto. Flickr

HSBC a anunţat recent că îşi va muta sediul central mondial din turnul său Canary Wharf de 45 de etaje până în 2027, când va expira contractul de închiriere actual. Decizia a venit după ce firma a declarat că va reduce spaţiul de birouri cu aproape 40% la nivel global, pentru a reduce costurile şi a răspunde tendinţei de muncă hibridă.

Canary Wharf este principalul district financiar al Londrei, găzduind multe dintre cele mai mari bănci, asigurători şi alte instituţii financiare din lume.

Ne puteți urmări și pe Google News
Revolut

Sursa foto Revolut

Autoritățile de reglementare trebuie să-și dea acceptul

Compania a făcut anunțul în momentul în care startupul bancar digital aşteaptă în continuare să audă despre succesul cererii sale pentru o licenţă bancară în Regatul Unit, care i-ar permite să lanseze produse de creditare. Compania așteaptă acceptul autorităților de reglementare ale oraşului, inclusiv Banca Angliei şi Autoritatea de Conduită Financiară.

Revolut, dedicat pieței din Marea Britanie

Revolut a spus că își deschide un nou sediu global pentru a arăta că firma rămâne dedicată pieţei din Marea Britanie.

„Acest nou sediu central întăreşte angajamentul nostru faţă de Marea Britanie, ţara noastră de origine, creând în acelaşi timp bazele pentru a susţine creşterea viitoare”, a declarat Francesca Carlesi, CEO al afacerii Revolut în Marea Britanie, într-o declaraţie de presă.

Compania s-a angajat anterior să-şi crească forţa de muncă globală cu 40% în 2024. Revolut a spus că acum are peste 9 milioane de clienţi în Regatul Unit, potrivit News.