Editura Evenimentul si Capital

Revocatul Poporului | ALICE ÎN ȚARA NETERMINATĂ

Florin Toma
Autor: | | 5 Comentarii | 1086 Vizualizari

Fără să joace în „Metamorfoza” lui Kafka, Victor Ciorbea aduce până la identitate cu HYPERLINK „https://ro.wikipedia.org/w/index. php?title=Acanthosoma_labiduroide s&action=edit&redlink=1” \\o „Acanthosoma labiduroides — pagină inexistentă” acanthosoma labiduroides, ploşniţa de cereale sau gândacul puturos – Clasa: Insectă / Subclasa: Pterygota / Infraclasa: Neoptera / Ordinul: Hemiptera / Subordinul: Heteroptera – acel parazit greţos, plat, cu înveliş chitinos, ce atacă în general culturile agricole şi care, atunci când este strivit, emană un miros extrem de neplăcut.

Când un grup de tineri voluntari a intrat, acum două zile, în sediul Avocatului Poporului (trecând printre şiruri de poliţişti şi jandarmi, de parcă era vorba de atacul de la Smârdan!), spre a depune petiţia cu cele peste 150.000 de semnături care cer demisia imediată a lui Victor Ciorbea, acesta a fost de acord să discute cu o delegaţie a celor prezenţi, dar a pus o condiţie halucinantă. Nu doar imbecilă, ci şi impertinentă de-a dreptul. În sensul ca întâlnirea să nu fie înregistrată!... Adică, aşa cum îi cunoaştem bine pe cei din tagma lui „licheliformă”, să aibă după aceea tupeul să spună că punctul cutare n-a fost discutat sau că nici n-a fost vorba de vreo discuţie. Apoi – mergând pe scara inimaginabilă a contrafacerii adevărului (în care PSD şi lacheii săi sunt maeştri!) – să susţină că, la urma urmelor, întâlnirea nici n-a avut loc, fiind doar o scorneală izvorâtă din mi ntea înfierbântată a unor tineri obraznici.

Un comportament civilizat, normal şi democratic – să reamintim că instituţia se numeşte Avocatul Poporului… deci ea îi reprezintă pe cetăţeni şi apără interesele acestora în faţa unor posibile abuzuri ale statului – ca să nu mai vorbim de un bun simţ elementar, ar fi impus ca la această întâlnire să fi participat, pe lângă delegaţia petiţionarilor, şi reprezentanţi ai mass-media, televiziuni, presă scrisă, agenţii de presă etc. În fond, era vorba de o petiţie susţinută de un număr impresionant de semnături

Or, păsuit (inexplicabil?!) de bancă de la plata unor credite totale de 1,4 milioane euro – bani cu care şi-a construit o vilă ultra-luxoasă pe malul lacului Floreasca – descoperim că Ciorbea îi apără nu pe cetăţeni, ci pe infractori. Astfel, el a trimis la Curtea Constituţională o sesizare prin care contestă Legea 90/2001, ce prevede că nu pot fi membri ai guvernului persoanele care au suferit condamnări penale sau se află în incompatibilitate. Mutarea lacheului l-ar avantaja pe Liviu Dragnea, condamnat la 2 ani cu suspendare în dosarul Referendumului, care ar putea în felul acesta, dacă respectiva lege ar fi schimbată, să ocupe funcţia de primministru.

Deocamdată, Curtea Constituţională n-a dat un răspuns.

În schimb, un lucru important de ştiut: pentru evitarea duhorii, Victor Ciorbea se elimină prin insecticid

Codruta Kovesi, lovitura de GRATIE! Va fi procuror european. Antunul facut de STRAINI. ULTIMA ORA

Pagina 1 din 1


Opiniile exprimate de invitații EVZ aparțin autorilor și nu reprezintă punctul de vedere al publicației
Stirile zilei

Alte articole din categoria: Invitaţii evz

Alte articole din categorie

capital.ro
libertatea.ro
rtv.net
fanatik.ro
wowbiz.ro
b1.ro
cancan.ro
playtech.ro
unica.ro
dcnews.ro
stiridiaspora.ro

LASA UN COMENTARIU

Caractere ramase: 1000

CITEŞTE ŞI