Revine „Balena Albastră”? Un nou joc al morții face victime în toată Europa

Revine „Balena Albastră”? Un nou joc al morții face victime în toată Europa Sursa foto: Pixabay

Încă un joc criminal face victime pe rețelele de socializare. Un adolescent în vârstă de 12 ani a murit sufocat, după ce a răspuns unei provocări. Băiatul s-ar fi legat cu o curea de pat și a murit sufocat.

Adolescent din Italia, victima unui joc criminal

Un băiat de 12 ani a murit după ce s-a legat cu o curea de pat. Conform primelor date legate de caz, adolescentul ar fi răspuns unei provocări venite din mediul online.

Acesta ar fi acceptat să intre în joc, fără să își dea seama de pericol. Cazul terifiant a avut loc în zona de est a Capitalei Italiei.

A fost găsit legat de pat

Trupul neînsuflețit al acestuia a fost descoperit duminică. Potrivit anchetatorilor, acesta era legat de pat. Primele indicii arată că acesta ar fi recurs de bunăvoie la gestul extrem. Polițiștii din Italia investighează pista unei provocări primite în mediul online.

Ne puteți urmări și pe Google News

Potrivit datelor din anchetă, în fața patului adolescentului a fost găsit un calculator pornit. De altfel, acesta este unul dintre indiciile care arată că ar fi fost vorba despre o provocare macabră.

Adolescent, provocare macabra

Sursa Foto -Dreamstime

Adolescent găsit mort în Italia

Cazul băiatului de 12 ani nu este singurul petrecut în ultima perioadă. La începutul lunii aprilie, un alt adolescent a fost găsit mort, după ce s-a legat de pat. Victima avea 16 ani și a fost găsită cu o curea în jurul gâtului.

Copilul locuia în provincia Teramo și de origine română. Descoperirea macabră a fost făcută chiar de fratele acestuia, care a alertat autoritățile. El ar fi acceptat  să ijtre în grupul „web challengers”,prin care participanții trebuie să recurgă la provocări sinistre, potrivit Italy 24 News.

„Un băiat foarte bun, politicos, foarte respectuos cu ceilalți și bun la nivel didactic, la toate disciplinele. Nimeni nu se aștepta la asta”, a declarat  William Di Marco, profesorul tânărului, scrie La Repubblica.

Conform datelor din anchetă, pe trupul adolescentului nu au fost găsite urme de violență.