Evenimentul Zilei > Actualitate > NEWS ALERT. Revenire spectaculoasă la Dinamo: „S-a antrenat cu noi astăzi şi va rămâne la echipă”
NEWS ALERT. Revenire spectaculoasă la Dinamo: „S-a antrenat cu noi astăzi şi va rămâne la echipă”

NEWS ALERT. Revenire spectaculoasă la Dinamo: „S-a antrenat cu noi astăzi şi va rămâne la echipă”

Valentin Lazăr (27 de ani) este din nou jucătorul lui Dinamo, după ce în ultimul an a evoluat sub formă de împrumut pentru gruparea Al Sailiya, din Qatar.

Mijlocașul ofensiv a redevenit, astfel, în „Ștefan cel Mare”, deoarece șeicii lui Al Sailiya au refuzat să achite cei 500.000 de euro, suma cerută inițial de Dinamo pentru transferul definitiv al lui Lazăr. La Al Sailiya, Lazăr a fost coleg cu Dragoș Grigore, iar qatarezii au fost încântați de evoluțiile sale. Cu toate acestea, clubul din Qatar achitase doar 200.000 de euro pentru împrumutul pe un sezon al mijlocașului. Astăzi, Vali Lazăr a efectuat primul antrenament printre dinamoviști, sub comanda lui Cosmin Contra, dar este în urmă cu pregătirea fizică.

„Va rămâne la noi şi vom conta pe el în acest sezon”, a spus Adi Mutu, managerul general al „câinilor”, potrvit ProSport. Vali Lazăr a ajuns la Dinamo în 2013, a strâns 107 de meciuri, a marcat 20 de goluri și a pasat decisiv de 22 de ori.