Reţetă de vedetă: "Iubit nou, păruială veche"

Reţetă de vedetă: "Iubit nou, păruială veche"

Scandalurile Bianca-Bote, Pepe-Oana şi Vârciu-Adelina se află în topul celor mai urmărite subiecte din showbiz. Vedetele ştiu cum să profite de asta.

Din trei în trei luni, Bianca Drăguşanu mai trage o ceartă "monstru" cu fostul iubit, Cătălin Botezatu. Pentru show-ul păcătos al lui Capatos, saga interminabilă a asistentei sale cu designerul de la "Next Top Models", ambele emisiuni ale Antenei 1, este o adevărată mană cerească. E suficient să-l ai ca invitat pe Botezatu pentru ca subiectul, publicul şi audienţa să fie bifate.

Luni seară, într-un moment greu pentru "Un show păcătos", când Dan Capatos se pierduse în ceaţa densă de pe aeroportul din Amsterdam, la fix trei luni de la ultimul scandal în direct, roşcata asistentă a lui Capatos răstălmăceşte cuvintele designerului şi iscă un conflict greu de înţeles.

Dacă pe 22 septembrie scandalul a fost declanşat de Botezatu, care şi-a dat cu părerea despre posibila sarcină a "burlăciţei", Bianca aruncă acum mănuşa. "Nu ştiu cine eşti tu în momentul de faţă în viaţa mea de îţi dai cu părerea despre mine! Nu înţeleg de ce comentezi! Normal mi s-ar fi părut să spui că nu comentezi. Te-am auzit şi la alte emisiuni că ai vorbit despre mine", a spus ofensată asistenta, căutând o vină a lui Bote, practic inexistentă.

Ne puteți urmări și pe Google News

Explicaţiile designerului nu au avut darul s-o potolească pe roşcata iubită a lui Adrian Cristea. "Nu am venit să mă cert cu tine aici, ci i-am răspuns lui Stoian la o întrebare. Stai liniştită, că nu faci parte nici din prezentul meu şi nici din viitorul meu. Dacă cineva îmi pune întrebări pertinente îi voi răspunde. Am vorbit cu nişte ziarişti şi le-am spus că dacă mi s-ar cere, i-aş face rochia de mireasă a Biancăi pe gratis", a spus Bote.

Nuntă în 2012?

Cu toate că pentru cuplul Bianca Drăguşanu-Adrian Cristea bat clopote de nuntă (se pare că în 2012) foştii iubiţi, Bianca şi Bote, n-au încheiat încă socotelile. "Mi-aş lua rochia de la Răzvan Ciobanu, dacă m-aş mărita. Nu am nevoie de pomană de la cineva. Eu muncesc pentru banii mei şi mi se pare normal să plătesc pentru rochia de mireasă", a spus Bianca Drăguşanu.

Replica designerului a fost destul de dură şi lasă loc la multe interpretări. "Bianca, ai grijă ce vorbeşti. Tu stai pe canapeaua aia din multe motive. Te rog frumos, nu are rost să discutăm".

Prima ceartă serioasă dintre Bote şi Bianca a avut loc, tot în noiembrie, dar în 2009. Botezatu nu era de acord ca iubita sa să pozeze în "Playboy", iar paparazzii de la "Cancan" i-au surprins pe cei doi iubiţi, în parcarea unui restaurant din Cartierul francez în mijlocul unei discuţii foarte aprinse. Bianca nu l-a ascultat şi a pozat în "Playboy".

Numele de vedetă cu scandal se ţine

Un alt cuplu, divorţat din 2009, ce mai ţine flacăra scandalului aprinsă, este format din Adelina Pestriţu-Liviu Vârciu.

Deşi Vârciu trâmbiţează peste tot că e un bărbat liber, iar Adelina mărturiseşte în toate interviurile : "nu mă încearcă niciun sentiment (pentru fostul soţ - n.r.)", luna noiembrie a adus la televizor mai multe amănunte picante din căsnicia cuplului. S-a vorbit despre cine aducea bani în casă, care au fost amanţii, dar şi despre lipsă de caracter. Concluzia lui Vârciu: "Nu o s-o mai sun! Nu îmi place nasul nou, nu-mi place noul caracter. Nu mai e femeia de care m-am îndrăgostit. Mi-a demonstrat că nu are caracter". Cei care-l cunosc spun însă că nu o să se ţină de cuvânt.

Un scandal promiţător ce a murit prea repede

Divorţul Oana Zăvoranu- Pepe promitea să aibă un mare potenţial mediatic. Timp de câteva luni, presa nu mai prididea să adune declaraţii când de la Oana, când de la Pepe, iar vedetele făceau turul televiziunilor. La o lună însă după declanşarea scandalului, Pepe a ajuns la o înţelegere cu Oana Zăvoranu, iar cei doi au renunţat la procesul de divorţ şi s-au despărţit în faţa notarului, chiar de ziua cântăreţei.

"Îi dau totul, frate. Îi dau şi maşina, şi firma. A început să se roage la televizor cu avocat cu tot să-mi spună că mă invită la notar. Mare chestie. Abia aşteptam", a spus Pepe într-o intervenţie telefonică la emisiunea "Un show păcătos".

A rămas însă pe rol procesul pentru intentat de Oana Zăvoranu pentru "violarea secretului corespondentei, şantaj şi ameninţare". Termenul pentru acest proces este stabilit în decembrie. În plus, vedeta este în proces şi cu postul Pro TV.

Cum şi-au refăcut viaţa

După mai multe scurte relaţii, se pare că noul iubit al Oanei Zăvoranu este jurnalistul Răzvan Dumitrescu, un tânăr de 26 de ani. Între cei doi diferenţa de vârstă este de 12 ani, Oana având 38 de ani. Cum ultima presupusă iubită a lui Pepe, Raluca, a spus: "Inelul de la mână nu e de logodnă, e primit de la tatăl meu!" şi a dezminţit că ar avea o relaţie cu artistul, se pare că latino-lover-ul nu a minţit, de această dată, şi şi-a ascuns bine iubita. "Bianca, ai grijă ce vorbeşti. Tu stai pe canapeaua aia din multe motive. Te rog frumos, nu are rost să discutăm." CĂTĂLIN BOTEZATU, designer

CIFRE

2011, cu ghinion pentru cuplurile autohtone

Lumea mondenă trece prin anul despărţirilor. Debutul s-a făcut cu divorţul soţilor Columbeanu, după cinci ani de căsnicie, şi a fost unul dintre cele mai mediatizate. Următorii protagonişti au fost Oana Zăvoranu şi Pepe. Comentată a fost şi despărţirea Mihaelei Borcea de Cristi Borcea, după aproximativ 23 de ani de căsnicie.

Divorţul soţilor Truică încă ţine prima pagină. Irina Truică a decis să divorţeze de milionarul Remus Truică, din cauza aventurii acestuia cu Patricia Kaas. Lupta se dă pe custodia celor două fetiţe, dar şi pe averea estimată la aproximativ 10 milioane de euro. În dosarul din Franţa, în care Remus Truică este acuzat că ar fi răpit cele două fete gemene pe care le au împreună, există şi circumstanţe agravante, iar bărbatul riscă un an de puşcărie şi 15.000 de euro amendă. Truică va trebui să se prezinte în Franţa pe 2 februarie anul viitor, când va fi audiat în prezenţa unui procuror.

Alte divorţuri

Cuplul Oana Mareş şi Augustin Viziru şi-a încheiat căsnicia, după un an de relaţie, discret, la notar. Un alt divorţ mediatizat a fost cel al Oanei Frigescu Badiu, după un an şi jumătate de căsnicie. Călin Popescu Tăriceanu a divorţat de cea de-a patra soţie a sa, Ioana Tăriceanu, după şapte ani de căsnicie, iar cel mai proaspăt eşec marital a fost anunţat în urmă cu câteva zile. După şase ani de relaţie, celebrul model Catrinel Menghia divorţează de soţul său, Massimo Brambati. Citiţi şi:

  • Nimic nou. Liviu Vârciu e iar supărat pe fosta soţie
  • Impresarul Lucian Ionescu: Oana Zăvoranu l-a înşelat pe Pepe
  • De ce este mai greu să fii piţipoancă decât doamnă