Rețelele sociale ne influențează comportamentul politic. HOROSCOPUL LUI DOM’ PROFESOR

Rețelele sociale ne influențează comportamentul politic. HOROSCOPUL LUI DOM’ PROFESOR

Eşti în formă! Profită de această zi favorabilă şi pune la punct unele detalii, programe, idei - cu cei dragi, cu cei din jur. Cu politeţe şi o vorbă bună reuşeşti mai bine şi mai repede!

2 noiembrie

 

Rețelele sociale ne influențează comportamentul politic. HOROSCOPUL LUI DOM PROFESOR

Ne puteți urmări și pe Google News

 

Pe 2 noiembrie s-au născut Lucan, Benvenutto Cellini, Maria Antoaneta, Daniel Boone, Burt Lancaster, Aga Khan, Anton Pann, Iulia Hasdeu, Marian Bondrea, Laurenţiu Fulga.

În calendarul creştin-ortodox pe 2 noiembrie sunt Sfinţii: Achindin, Pigasie, Elpifidor, Aftonie şi Anempodist. Nimic în ”Kalendar”.

"Evenimentul Zilei" din 2 noiembrie 1920, acum exact o sută de ani, a fost că postul de radio KDKA din Pittsburg începe să emită zilnic, fiind o premieră mondială.

Să ne reamintim că radioul în România începe să emită în anul 1928. Sunt un mare amator de radio. Sau mai curând, eram, nu mai ascult radioul public. Rareori, ”Trinitas”.

Vedeţi, radioul nu te imobilizează, cum face televiziune. Poţi să asculţi radioul şi să conduci maşina, să lucrezi la strung, să dai de mâncare la animale, să munceşti. Radioul este pentru cei activi, dinamici, pentru cei care muncesc, televiziunea este pentru cei comozi, leneşi, care zac într-un fotoliu cu ochii lipiţi de ecran și poate cu o doză de bere în mână.

Un studiu RAND arată că timpul pierdut în faţa televizoarelor, numai în State, ajunge la suma fantastică de 8.800 de miliarde $ anual. Pentru că timpul este bani!

Pe de altă parte se estimează că se înregistrează o întârziere în dezvoltarea tehnologică, ştiinţifică şi socială din cauza imobilizării în faţa televizoarelor. Se pare că această întârziere produce un decalaj negativ economic, care agravează criza permanentă, agravată puternic de distopia sanitară.

Realizaţi, condiţionarea şi conducerea populaţiei cu ajutorul vizualului, a televiziunii și a netului, are efecte dăunătoare. Dar establishmentului nu-i pasă, atâta timp cât reuşeşte să-şi impună politicile şi să prostească masele.