Unul dintre bărăbaţii, Alexandru Horpos, indicaţi de surse judiciare ca fiind client al prostituatelor de lux audiate, la începutul lunii februarie, la Secţia 19 de Poliţie, dezminte că ar fi fost client al asistentelor şi precizează că nu are nici o calitate în dosarul poliţiştilor şi al procurorilor de la sectorul 5.

Mai multe animatoare sau vedete, care își scot la vedere sânii siliconați sau își arată buzele injectate în emisiunile de scandal de la Antena 1 și Antena Stars, au fost audiate de polițiști și procurori, la începutul lunii februarie, la Secția 19, într-un dosar de proxenetism.

Printre „păcătoasele” chemate să dea „cu subsemnatul” la secția Cartierului Rahova, au fost Daniela Crudu – asistenta lui Capatos, Mădălina Pamfile – fosta iubită a lui Radu Mazăre și asistentă a lui Capatos, Simona Trașcă, Diana Gureșoaie – fostă iubită a fotbalistului Cristian Tănase, Denisa Biță – fotomodel, Rellys Tonu – vedetă Playboy și Raluca Podea – fostă asistentă la OTV.

Se promovau reciproc

„Cele opt proxenete se afișau aproape seară de seară în baruri de lux din București, unde agățau clienți cu bani. După ce îi abordau, întrețineau relații sexuale și apoi le arătau poze pe telefonul mobil cu alte fete, cele chemate la audieri”, au precizat, pentru EVZ, surse judiciare. Polițiștii au descoperit „gruparea asistentelor” în august 2014. Sumele câștigate pe partida de sex era la 1.500- 2.000 de euro. Anchetatorii consideră că matroanele rețelei erau Emilia Negurici (EMMY), Georgiana Constantin, Lavinia Despina, Simona Caran, Diana Nicoraș (vedetă Playboy).

Au „comis-o” și în trecut

În urmă cu mai mulți ani, Daniela Crudu și afaceristul Ioan Neculaie au mai fost implicați într-un scandal cu iz sexual, așa cum a scris presa tabloidă. Afaceristul din Brașov ar fi trimis chiar și un elicopter pentru a o aduce pe asistentă în brațele lui, la vila de la poalele muntelui Tâmpa. Ba, mai mult, paparazzi chiar au surprins-o pe Daniela intrând în curtea omului de afaceri. Asistenta lui Capatos a fost acuzată și de Leo de la Strehaia, fost impresar de maneliști, că i-ar fi dat 5.000 de lei pentru o noapte de amor cu ea.

Își făceau reclamă la Antena 1 și Antena Stars

Simona Trașcă este o prezență constantă în emisiunile tabloide, în special în programul „Un show păcătos”, de pe Antena 1. Starleta a devenit cunoscută acum doi-trei ani, când a considerat că este Pamela Anderson de România. A renunțat anul trecut să se mai prezinte sub acest nume. Tot în 2014, prezentă în emisiunea lui Dan Capatos, Trașcă a fost implicată în mai multe scene explicite. Ea a încercat să înghită o întreagă banană pentru a sugera că posedă anumite aptitudini în intimitate.Raluca Podea a devenit cunoscută în urma relației pe care a avut-o cu Stelian Ogică, cel care se lăuda că poate câștiga, săptămânal, la Loterie. După despărțirea de acesta, Podea a devenit una dintre asistentele matinalului de la postul OTV. Cu timpul, starleta a devenit și ea o invitată a emisiunii realizată de Dan Capatos la postul familiei lui Dan Voiculescu.

Mădălina Pamfile a apărut în presa tabloidă în urma unei presupuse relații cu primarul Radu Măzare înainte ca starleta să fi avut 18 ani. De altfel, aceasta era elevă la Liceul „Jean Monnet” când a avut loc scandalul profesorului de sport acuzat de viol. A profitat și a apărut în presă. Apogeul ei a fost tot la „Un show păcătos”, unde a fost o perioadă asistentă, alături de Daniela Crudu.

„Dacă aude aia bătrâna îi crește tensiunea”

Rudele de la țară ale Danielei Crudu au avut ieri de dimineață un adevărat șoc în momentul în care au văzut la televizor că nepoata lor este implicată într-o poveste atât de rușinoasă pentru o familie tradițională. Asistenta lui Capatos a fost crescută într-o localitate de la țară, Corbii Mari, din județul Giurgiu, unde o știe fiecare sătean și unde bruneta merge foarte des. Acum, Danielei îi va fi foarte greu să dea ochii cu rudele ei. „Daniela e mare și vaccinată. Nu stăm noi să umblăm după fundul ei și să vedem ce face. Dar ar trebui să se liniștească odată. Dacă aude aia bătrâna (n.r.- bunica Danielei) de beleaua asta, iar îi crește tensiunea și ajunge la spital. Eu sper să nu fie nimic adevărat din ce se spune. Daniela a primit o educație foarte bună în familia noastră”, ne-a spus Gică, unul dintre unchii Danielei, din partea mamei. (Nicolae Oprea)

Banii din autostrăzi, investiți în sex

O mare parte dintre afaceriștii care erau clienți fideli ai asistentelor sunt „asfaltatori”. Așa că bani obținuți din amenajare de drumuri naționale și autostrăzi îi investeau în relații sexuale plătite cu cele 50 de prostituate TV implicate în rețea. Surse judiciare i-au nominalizat pe Traian şi Alexandru Horpos și Vlad Vameșu, cei trei fiind acționari la firma Straco Group, companie care a primit 1,2 miliarde de lei pentru construcția autostrăzii Câmpia Turzii – Târgu-Mureș.

Alexandru Horpos: "Dezmint Categoric!"

Alexandru Horpos a precizat, pentru EVZ, că nu are nici un fel de calitate în dosarul prostituatelor de lux şi  că nu a fost clientul acestot tinere : "Dezmint categoric informaţiile conform cărora m-aş număra printre clienţii asitstentelor(persoanele de sex feminin anchetate în aşa-numitul dosar al "prostituatelor de lux"). În susţinerea afirmaţiilor mele vă adresez răspunsul Parchetului de pe lângă Judecătoria Sectorului 5, precum şi cel al Poliţiei Sectorului 5 prin care ambele instituţii afirmă că Horpos Alexandru nu are nici o caltate procesuală în acest dosar".