Evenimentul Zilei > Justitie > Rețeaua de interese din „Justiția subterană”. Scrisoarea șefului EUROPOL
Rețeaua de interese din „Justiția subterană”. Scrisoarea șefului EUROPOL

Rețeaua de interese din „Justiția subterană”. Scrisoarea șefului EUROPOL

Continuă seria dezvăluirilor despre jocurile de culise din rândul magistraților.

La întrebările jurnaliștilor GÂNDUL.RO, procurorul a declarat că beneficiază în continuare de indemnizație de chirie de la CSM, așa cum beneficiază și ceilalți membri. A doua întrebare: în condițiile în care sunteți coproprietarul (cu fosta soție) a unei vile în Popești Leordeni, banii de chirie pentru ce imobil îi încasați? Conform propriei declarații de avere , unde apare și venitul declarat de aproximativ 110000 euro/an.

Tot la întrebările GÂNDUL.RO ați răspuns că „nu m-am întâlnit cu politicieni decât în cadrul instituțional sau la evenimentele publice la care am participat„. Surse din cadrul CSM ne-au relatat că, în ziua în care Consiliul a emis avizele pentru numirea șefilor de parchete, procurorul Ban a avut o întâlnire cu un deputat USR. A treia întrebare! Această întâlnire a fost una oficială? Pentru că deputatul respectiv a postat pe Facebook fix în data de 11 februarie următoarele: ”Îi solicit domnului ministru al Justiției, Cătălin Predoiu, să sisteze procedura de numire a Procurorului General și a procurorului șef DIICOT”.

Bogdan Pîrlog și legăturile cu Serviciile

Al doilea procuror-prieten al tandemului Radu-Solomon este Bogdan Ciprian Pîrlog. Acesta și-a început activitatea de procuror în 2001 la Parchetul de pe lângă Judecătoria Brașov. În 2003 s-a mutat la Parchetul de pe lângă Judecătoria Gheorghieni, iar în 2006 a ajuns la Parchetul de pe lângă Judecătoria București, fiind cercetat disciplinar pentru legături cu Serviciile de informații, așa cum dezvăluia în trecut România Liberă.

PAGINA ANTERIOARA CONTINUAREA ARTICOLULUI IN PAGINA URMATOARE

Publicat in categoriile: Justitie
Ne puteți urmări pe Facebook, Telegram sau pe Google News
Accesează: