Reprezentanții USR Argeș au reacționat rapid, iar incidentul a fost filmat și postat pe pagina de Facebook a USR.

 

„S-a întâmplat în urmă cu doar câteva minute. Primarul PSD Ciolan Emilian din comuna Dârmănești, județul Argeș, i-a luat la bătaie pe colegii noștri care s-au dus să depună dosarele cu semnături pentru inițiativa #FaraPenali. Colegii au sunat la 112 și acum sunt la poliție și dau declarații”, au scris pe pagina de Facebook reprezentanții USR, scrie g4media.ro

 

Aceștia mai atrag atenția și asupra faptului că acesta nu este singurul incident de acest fel. De asemena, reprezentanții USR au mai scris că sunt pregătiți să înfrunte orice pentru a depune cele un million de semnături.

 

„Nu este singurul incident care s-a întâmplat astăzi în județul Argeș. În comuna Aninoasa, primarul, tot de la PSD, nu a acceptat înregistrarea cererii pentru depunerea dosarelor cu semnături și i-a dat afară din clădire pe colegii noștri de la USR Argeș.

 

Suntem pregătiți să luăm și bătăie dacă este nevoie pentru a depune toate cele un milion de semnături pe care le-am primit de la oameni cinstiți care nu mai vor penali în funcții publice. Între timp, domnul Emilian Ciolan se va alege cu dosar penal pentru că vom depune plângere pentru vătămare corporală, loviri și alte violențe.

 

Un alt incident a avut loc în comuna Aninoasa, tot în județul Argeș, unde un alt primar PSD i-a dat afară pe cei care au venit cu listele de semnături pentru a le înregistra așa cum prevede legea”, conchid reprezentanții USR.

Puteți urmări urmări videoclipul aici.