Evenimentul Zilei > Politica > Remeș, DECLARAȚII CUTREMURĂTOARE de pe patul de spital. Ce spune despre LISTA NEAGRĂ de la Bruxelles
Remeș, DECLARAȚII CUTREMURĂTOARE de pe patul de spital. Ce spune despre LISTA NEAGRĂ de la Bruxelles

Remeș, DECLARAȚII CUTREMURĂTOARE de pe patul de spital. Ce spune despre LISTA NEAGRĂ de la Bruxelles

Fostul ministru Decebal Traian Remeș a vorbit, la Antena 3, într-un interviu pentru Mihai Gâdea, povestind despre momentele dramatice prin care a trecut, în timp ce se afla în pușcărie.

Remeș a ajuns în spital, în stare extrem de gravă, din cauza unei boli pe care a contractat-o pe perioada în care a fost închis.

„Să le dea Dumnezeu cât mai trăiesc eu o urmă de minte și de credință, nu să pedepsească pe nedrept”, a fost mesajul pe care Traian Remeș l-a transmis de pe patul de spital, celor care l-au pus pe „lista neagră” transmisă Comisiei Europene.

DECRIPTAREA „LISTEI NEGRE”. Premierul Dăncilă mobilizează FORȚELE din Guvern. Mingea este la Toader

Mihai Gâdea a prezentat, duminică, la „Sinteza Zilei”, un document care arată ingerințe ale Comisiei Europene în justiția din România. Documentul este datat 10.10.2012, adresat Guvernului României și prezintă o listă de cerințe, în legătură cu MCV.

Sunt 21 de puncte, iar la punctul 20 se cere o scurtă descriere a situației curente și să se stabilească pașii următori pentru cazurile de înaltă corupție și care îi cuprind pe: Gheorghe Copos, Adrian Năstase, Șerban Brădișteanu, Ion Dumitru, Decebal Traian Remeș, Dan Voiculescu, George Becali, Cătălin Voicu, Tudor Chiuariu.