Regizorul "Top Gun" s-a sinucis din cauza unui diagnostic grav

Regizorul "Top Gun" s-a sinucis din cauza unui diagnostic grav

Tony Scott, regizorul filmului "Top Gun", s-a aruncat de pe un pod, duminică, în Los Angeles, California. El a lăsat două bilete de adio, unul în maşină, iar al doilea în birou, iar jurnaliştii de la ABC News relatează, astăzi, că au aflat ce a scris regizorul american în mesajul său adresat familiei.

Se pare că Tony Scott a fost diagnosticat cu cancer la creier, iar medicii i-au spus regizorului că tumoarea nu poate fi operată. Pentru a nu deveni o povară pentru familie, regizorul "Top Gun" a decis că singura alternativă pentru el, în această situaţie dramatică, este sinuciderea.

Presa din SUA scrie că persoane apropiate familiei au observat că, în ultima vreme, regizorul filmului "Top Gun", Tony Scott, părea deprimat. "A avut cancer, dar se vindecase într-o perioadă. Apoi a recidivat. Nu avea probleme nici cu banii, nici în căsnicie", a spus o sursă citată de ziarul "New York Post".

Martorii care au asistat, duminică, la momentul în care Tony Scott s-a aruncat de pe podul Vincent Thomas povestesc cum regizorul, imediat după ce şi-a parcat maşina a urcat pe pod şi, fără să ezite, a trecut peste balustrada de protecţie şi s-a aruncat în gol.

Ne puteți urmări și pe Google News

El a căzut la numai câţiva metri de o ambarcaţiune de agremenent. Corpul său a fost descoperit câteva ore mai târziu.

Regizorul Tony Scott era cunoscut publicului pentru producţii celebre, printre care "Top Gun, "Days of Thunder", "Crimson Tide" sau "Beverly Hills Cop II".

<iframe width="620" height="315" src="http://www.youtube.com/embed/pCuHcjTJhGk" frameborder="0" allowfullscreen></iframe> CITIŢI ŞI:

  • SINUCIDERE LA HOLLYWOOD. Regizorul filmului "Top Gun", Tony Scott, s-a aruncat de pe un pod. Martorii: "A sărit fără să ezite"