După ce Alex Bodi și Bianca Dragușanu s-au despărțit, omul de afaceri s-a aruncat fără ezitare în brațele focoasei rusoaice, iar aceasta nu mai știe ce gesturi să facă pentru a își demonstra iubirea. Daria Radionova încearcă tot mai mult să-și impresioneze iubitul și să-i arate acestuia că este foarte îndrăgostită de el. Astfel, regina Instagramului a decis să își scrie inițialele lui Alex Bodi pe unghii. Gestul romantic a fost taxat imediat de internauți.

Internauții nu au lansat comentarii acide pe pagina Dariei Radionova, ci pe contul de Instagram al Biancăi Drăgușanu. Cele două bombe-sexy își lansează săgeți ori de câte ori au ocazia, iar fanii par să se bucure din plin de acest război online.

Astfel, după ce Bianca Drăgușanu a postat o fotografie super-sexy cu ea, o internaută i-a lăsat un comentariu care, probabil, a surprins-o și pe frumoasa blondină.

„Degeaba își scrie ea inițialele lui Alex Bodi pe unghii, am impresia că atunci când merg la culcare, amândoi tot la Bianca Drăgușanu se gândesc” a scris tânăra, într-un comentariu.

Alex Bodi, vizită la o clinică din Turcia

Recent, Alex Bodi, fostul partener al Biancăi Drăgușanu, a mers la Istanbul, unde a fost supus unei noi sesiuni de implant de păr. După intervenția care a necesitat doar anestezie locală, afaceristul a ținut să împărtășească experiența cu urmăritorii lui. Astfel, acesta a postat imediat o imagine din camera de hotel, dar surpriză…Alex Bodi a fost singur în Turcia.

„Îmi fac recuperarea după operația suferită”, a scris fostul soț al Biancăi Drăgușanu pe o rețea de socializare după ce a postat fotografia realizată după noua sesiune de implant de păr.

Fostul soț al Biancăi Drăgușanu a mai fost în luna februarie 2019 la cunoscuta clinică din Turcia. Atunci însă, el a fost însoțit de bunul său prieten și partener de afaceri, croatul Josip Heit, scrie Cancan.