Evenimentul Zilei > Social > Se redeschide TRAFICUL pe AUTOSTRADA Deva – Sibiu. Breaking News
Se redeschide TRAFICUL pe AUTOSTRADA Deva – Sibiu. Breaking News

Se redeschide TRAFICUL pe AUTOSTRADA Deva – Sibiu. Breaking News

Traficul rutier pe autostrada Deva - Sibiu, între nodurile Şoimuş şi Simeria Veche, se va redeschide vineri după-amiază, după ce mai bine de o lună de zile a fost oprit pentru realizarea conexiunii cu lotul 4 al autostrăzii Lugoj-Deva, a anunţat joi prefectul judeţului Hunedoara, Fabius Kiszely.

„Am primit notificarea că vineri se va redeschide nodul rutier de la Şoimuş. Constructorul a anunţat acest lucru Poliţiei Rutiere şi Secţiei de Drumuri Naţionale”, a declarat prefectul judeţului Hunedoara.

În următoarele ore vor fi efectuate mai multe lucrări necesare reluării traficului în condiţii de siguranţă, vor fi îndepărtate marcajele provizorii şi se va reface sensul giratoriu provizoriu din parapeţi de pe DN7, la intrarea în Deva dinspre Veţel.

Anunţul autorităţilor judeţene survine după ce miercuri Direcţia Regională de Drumuri şi Poduri Timişoara a transmis că firma care lucrează pe lotul 4 (Ilia – Deva) al autostrăzii Lugoj-Deva a obţinut o prelungire a restricţiei de trafic prin nodul rutier de la Şoimuş până pe 29 noiembrie.

Traficul rutier pe autostrada A1, între nodurile Şoimuş şi Simeria, a fost închis din 10 octombrie pentru realizarea unor lucrări de conexiune între sectorul de autostradă Deva – Orăştie, aflat sub trafic, cu lotul 4 al autostrăzii Lugoj – Deva, în execuţie.

Circulaţia rutieră a fost închisă pe o lungime de aproximativ 13 kilometri traficul desfăşurându-se deviat pe DN 7, pe segmentul Simeria – Deva, transmite Agerpres.

 

Publicat in categoriile: Social
Ne puteți urmări și pe pagina noastră de Facebook sau pe Google News
Accesează: