Evenimentul Zilei > Economie > Rectificare bugetară pe 30 iulie. VEZI de unde se așteaptă Guvernul să ia bani
Rectificare bugetară pe 30 iulie. VEZI de unde se așteaptă Guvernul să ia bani

Rectificare bugetară pe 30 iulie. VEZI de unde se așteaptă Guvernul să ia bani

Guvernul va realiza prima rectificare din acest an pe data de 30 iulie, potrivit unor surse guvernamentale consultate, scrie Agerpres. La finele lui iunie, premierul Victor Ponta declara că după data de 25 iulie vor fi cunoscute resursele financiare de care dispune guvernul pentru rectificare.

„Pe 25 iulie avem şi închiderea primului semestru, ca să putem să facem rectificarea. Şi orice resurse în plus pe care o să le avem, în funcţie şi de ceea ce este prioritate, fie că este vorba de sănătate, de educaţie, de partea socială, de funcţionarea administraţiei, cu siguranţă o să încercăm să le alocăm'', a explicat Ponta pe 30 iunie.

„N-o să fie bani, vă daţi seama, la rectificare, pentru toţi. N-au fost niciodată şi n-au nici cum să fie, dar discuţia cu colegii noştri, în special cei din teritoriu, care au contact direct cu alegătorii mai des decât noi, e foarte utilă. Şi ne spun lucruri – unele le ştim, altele nu le ştim. Şi miniştrii le află de la colegii mei şi asta e un lucru foarte bun”, a mai spus Ponta. 

Publicat in categoriile: Economie
Ne puteți urmări și pe pagina noastră de Facebook sau pe Google News