RECOMANDARE TV. Doctor Strange

RECOMANDARE TV. Doctor Strange

O animaţie foarte reuşită a celor de la Marvel, o poveste emoţionantă, filmul se remarcă atât prin scenariu, cât şi prin grafică

Acţiunea ll are în centru pe Stephen Strange, un neurochirurg care plânge pierderea surorii sale. Într-o zi, la el vine colega sa de muncă şi-l roagă să studieze un caz special în care o fetiţă a avut coşmaruri în urma cărora a intrat în comă profundă. Strange refuză cazul şi, pedeapsă divină, în drum spre casă este implicat într- un accident de maşină. În urma acestuia, medicul îşi pierde capacitatea de a mai opera.

Distrus, el încearcă toate tratamentele pe care le poate găsi dar, deşi îşi cheltuie toţi banii, mâinile sale tot nu vor să-l asculte.

Disperat, încearcă să se sinucidă, însă un tip misterios pe nume Wong îl convinge să meargă în Tibet pentru că acolo, prin credinţă, îşi va găsi vindecarea. Odată ajuns la templul indicat, Strange decoperă că în lume există magie şi este convins că se va vindeca foarte repede. Din păcate, acest lucru nu este posibil imediat şi bărbatul trebuie să înveţe să aibă răbdare.

Ne puteți urmări și pe Google News