Reacția unei tinere după ce a gustat ciocolata Dubai. Nu se aștepta la așa ceva

Sursa foto: Colaj EVZ

Ciocolata Dubai a devenit virală în toată țara, iar oamenii stau la cozi uriașe pentru a gusta desertul de lux. Această ciocolată are ca ingredient cataiful, o fidea turcească, și fisticul. Rețeta implică rumenirea în unt, topirea ciocolatei și amestecarea cu pasta de fistic. Prețul pe kilogram poate ajunge și la suma de 400 de lei.

Ciocolata Dubai este la mare căutare și în Iași

Această ciocolată este la mare căutare și în Iași. Cofetarii încearcă să facă rețete inedite pentru a îi atrage pe clienți. În Iași,prețul pentru 100 de grame de ciocolată ajunge la 30 de lei, o prăjitură este 25 de lei, iar un tort ajunge la 170 de lei, potrivit Gândul.

Ciocolata Dubai/ Sursa foto Youtube

„Avem ciocolată Dubai în varianta clasică, iar prețul unei bucăți de 120 de grame este 40 de lei. Este făcută cu ingrediente naturale, în laborator, noi producem pasta de fistic. Cererea este foarte mare, după ce punem ciocolata pe raft, într-o oră este gata. Primim oferte și pentru candy bar, oamenii vor ciocolată Dubai în porții mai mici”, a spus o angajată a unei cofetării din Iași.

O studentă, despre ciocolata Dubai

O studentă din Iași a gustat faimoasa ciocolată și a spus că nu a impresionat-o. Aceasta a declarat că este doar o nebunie de moment și că nu va mai dura foarte mult. Ea consideră că o prăjitură este mai bună decât ciocolata Dubai.

Ciocolata Dubai/ Sursa foto Youtube

„E bună, dar am încercat din curiozitate, nu aș mai cumpăra. Într-adevăr, este interesant ce are în interior, dar nu m-a impresionat. Este doar o nebunie de moment, toată lumea vede pe internet și vrea să încerce, caută de parcă ar fi aur. Sincer, nu mă așteptam să se ajungă să se producă și la Iași, pornind tocmai din Dubai trendul. Mulți au început să facă și acasă, postează pe Tiktok. Nu cred că este ceva care va dura pentru mult timp, este mult mai plăcută o prăjitură”, a transmis Raluca, o studentă din Iași, potrivit Gândul.

Unii cofetari adaugaă ingrediente în plus

Cu toate acestea, patronii de cofetării profită din plin de această nebunie. Unii dintre ei au personalizat rețeta și au adăugat ingrediente în plus. „Am adăugat zmeură, care îi oferă un gust dulce-acrișor, echilibrat. Varianta cu zmeură este mult mai solicitată decât cea clasică”, a declarat Gabriela Ilie, fondatoarea cofetăriei „Bucate Alintate”.