Evenimentul Zilei > Politica > Reacția deputatului Liviu Pleșoianu la amenințările lui Frans Timmermans de la dezbaterile Comisiei LIBE
Reacția deputatului Liviu Pleșoianu la amenințările lui Frans Timmermans de la dezbaterile Comisiei LIBE

Reacția deputatului Liviu Pleșoianu la amenințările lui Frans Timmermans de la dezbaterile Comisiei LIBE

Declarațiile prim-vicepreședintelui Comisiei Europene, Frans Timmermans, la dezbaterile Comiciei LIBE care a avut loc, luni, la Strasbourg au revoltat foarte muți politicieni români.

Deputatul PSD Liviu Pleșoianu, a declarat că îl detestă pe prim-vicepreședintele Comisiei Europene, Frans Timmermans pentru declarațiile făcute în comisia LIBE., potrivit antena3.ro

"Nici măcar când am febră nu pot ajunge să halucinez precum precarul ăsta care are impresia că funcția de Prim-vicepreședinte al Comisiei Europene îl transformă automat într-un zeu olimpian. Am mai spus-o și o repet – nu mă număr printre cei care, pentru a-și face realitatea mai suportabilă, își injectează în vene lumi virtuale. Ca atare, după ce l-am urmărit iarăși elucubrând pe Timmermans, declar că rămân la aceeași părere mai veche în ce-l privește: îl detest sincer!

Atitudinile față de România, Ungaria și Polonia ale fostului ministru de Externe olandez sunt NEDEMOCRATICE, AROGANTE și ȘUBREDE INTELECTUAL! Țările Europei de Est nu sunt copiii inadecvați ai Vestului! Nu suntem niște imbecili care trebuie puși mereu în banca lor, scoși dimineața la careu și loviți în pauze cu rigla peste degete!… Sau suntem, dacă nu respingem FERM astfel de tratamente!", a scris Pleșoianu pe Facebook.