RĂZBOIUL extremiştilor lui MARINE LE PEN cu ANGELA MERKEL s-a mutat în România

RĂZBOIUL extremiştilor lui MARINE LE PEN cu ANGELA MERKEL s-a mutat în România

Războiul politic purtat la nivel european între șefa naționaliștilor europeni, Marine Le Pen, și Cancelarul Germaniei Angela Merkel, figura proeminentă a popularilor europeni, se duce acum și pe teritoriul românesc.

Europarlamentarul român Laurențiu Rebega, vicepreședinte al Grupului Europa Națiunilor și Libertății condus de Marine Le Pen, a devenit vocea Grupului atacând-o pe Angela Merkel în România după ce aceasta a recunoscut public, potrivit lui Rebega, că ”grupările islamiste s-au folosit de fluxul de migranți din Siria pentru a infiltra ilegal teroriști pe continentul european”.

Rebega, care este și susținătorul Partidului Forța Națională din România, partid lansat chiar de Marine Le Pen în aprilie 2016 la Sinaia, reamintește ”că în vara anului trecut, când țările de pe 'ruta balcanică' erau deja depășite de situație, doamna cancelar Merkel, tot într-un discurs public, chema la 'deschiderea' frontierelor pentru refugiați”. Nu este uitat nici George Soros: ”o rețea de ONG-uri și mii de voluntari au acționat cu o organizare cvasi-militară, extrem de eficient, din insulele grecești până la frontiera cu Austria, pentru ca milioanele de refugiați să ajungă cât mai rapid în inima Europei. Toate aceste ONG-uri erau legate de Fundația pentru o Societate Deschisă (OSF), pilonul civic principal al imperiului domnului George Soros”, mai spune Rebega într-un comunicat de presă.

Toate aceste acțiuni au dus, potrivit europarlamentarului român, la ”o criză fără precedent, încununată ulterior de atentatele de la Paris și Bruxelles. Europa a fost cuprinsă de un val de xenofobie (care, nota bene!, nu a fost generat de Grupul Europa Națiunilor și Libertății) și, deloc întâmplător, efectul asupra piețelor financiare a fost negativ și durabil. Și, evident, pentru a controla bursele și piețele financiare, trebuie să știi dinainte ce se va întâmpla!”. În spiritul politicii lui Le Pen, Rebega spune că  ”Soros îi lua apărarea doamnei cancelar Merkel” chiar în Parlamentul Europan și că ”recomanda ca Uniunea Europeană să aloce un pachet financiar impresionant pentru ajutorarea refugiaților”.

Ne puteți urmări și pe Google News

Ulterior, Rebega trece la un atac frontal la Angela Merkel: ”Eu nu am legitimitatea să-i cer demisia doamnei Merkel. Din poziția de europarlamentar, nu pot decât s-o critic pentru că a fost, conștient sau nu, parte a unui joc în care țările europene au pierdut bani, timp, nervi și, mai ales, încredere. Dar îi întreb pe colegii europarlamentari din PPE și mai ales pe deputații germani din acest grup, colegi de partid cu doamna Merkel, cum se simt în fața acestor adevăruri care ies la iveală? Nu au revelația că au fost folosiți — manipulați — pentru a acoperi un furt? Conștient sau nu, doamna Merkel a dat o lovitură grea democrației!”.