Evenimentul Zilei > Actualitate > Războiul dintre interlopi aprinde Capitala. Declarații incendiare: comploturi și polițiști
Războiul dintre interlopi aprinde Capitala. Declarații incendiare: comploturi și polițiști

Războiul dintre interlopi aprinde Capitala. Declarații incendiare: comploturi și polițiști

Tatăl lui Bebino, zis King Kong din Berceni, a rupt tăcerea după ce fiul său, liderul „Clanului Sportivilor” a fost hăcuit, cu câteva zile în urmă, de Cezar Petcu din „Clanul Țiganilor”.

Poreclit Joe, bărbatul este de părere că fiul său a fost victima unui complot și susține că Cezar Petcu, autorul atacului cu sabia, are în spate oameni puternici, mai exact un traficant de droguri protejat de poliție.

Nu în ultimul rând, tatăl lui Bebino din Berceni susține că unul dintre adversarii fiului său s-a tăiat singur la gât, pentru a putea arunca vina, mai apoi, pe Bebino. El este, de asemenea, revoltat pe modul în care au procedat oamenii legii, luându-l pe Bebino în arest, direct de pe patul de spital.

Interlopul din gruparea Sportivii crede că în spatele scandalului în urma căruia fiul său a ajuns la spital se află un puternic traficant de droguri ce beneficiază de protecția poliției, scrie cancan.ro.

Șoseaua Petricani, din cartierul Tei Toboc a fost, cu cîteva zile în urmă scena unei teribile reglări de conturi între cele două grupări mafiote: unul dintre nepoţii lui Napoleon Gheorghe, antrenorul echipei de box de la Dinamo, l-a atacat cu o sabie pe Bebino. Încaierarea a fost mai ceva ca în filme, trei dintre protagoniști ajungând cu răni grave la spital.