Editura Evenimentul si Capital

Războiul ANTI-MARXIST al lui Trump face să TURBEZE toți Dracii. Editorial de Adrian Pătrușcă

Autor: | | 17 Comentarii | 15212 Vizualizari

Ați auzit de Rachel McKinnon? Ar trebui! Începând de anul viitor, numele său va figura în toate edițiile dicționarelor și enciclopediilor.

Pentru că este prima persoană transgen din istorie campioană mondială la ciclism. Atenție: transgen, nu transsexuală! Adică este un bărbat (cu toate ale lui, nu operat!) care a participat, pe 10 octombrie, la Los Angeles, la cursa de femei doar pentru că a declarat că se simte femeie. Evident, a câștigat.

Multă vreme inițiala „T” din înșiruirea LGBT... s-a referit la transsexuali. Adică la persoane care au suferit schimbare de sex prin intervenție chirurgicală. „Revoluția” s-a produs în 2016, când administrația Obama a stabilit printr-un document oficial adresat tuturor instituțiilor de învățământ americane că interdicțiile de discriminare sexuală protejează și „identitatea de gen”. Altfel zis, persoanele care se declară de un gen diferit de sexul lor anatomic. Documentul deschidea astfel posibilitatea urmăririi în justiție și a sancționării unităților școlare care le refuzau elevilor „transgen” accesul la vestiarele sau toaletele corespunzătoare sexului cu care se „identificau”. Deși s-au arătat dispuse să o facă, școlilor li s-a interzis să organizeze vestiare și toalete separate pentru elevii „trans”.

Nenumăratele scandaluri de agresiuni sexuale din partea unor elevi, băieți în toată legea care se declarau fete, asupra colegelor lor nu au clintit administrația Obama din hotărârea implementării decretului.

Trecerea de la Transsexuali la Transgen a fost o lovitură de maestru din partea ideologilor progresiști. Pentru că oficializează concepte precum „identitatea de gen” și „sexul fluid”, o nouă treaptă în escaladarea babiloniei neo-marxiste contemporane.

Potrivit „identității de gen”, un om are libertatea să se declare de orice sex dorește – „bărbat”, „femeie” sau „neutru” – în conformitate cu perioada de viață și dispoziția pe care o traversează, cu mediul socio-cultural în care trăiește și fără legătură cu sexul anatomic.

Cum ambianța în care trăiește un om se schimbă de mai multe ori în cursul vieții, și el trebuie să fie liber (ba chiar încurajat) să-și „exploreze identitatea de gen” și, evident, să-și schimbe genul, iar și iar.

Stabilirea identității de gen a fost promovată la rangul de drept inalienabil al omului, de la cele mai fragede vârste. În Australia, un copil nu are voie să bea sau să fumeze înainte de a împlini 18 ani, vârsta consimțământului sexual este de 16 ani, dar își poate schimba genul de la 13 ani.

În Statele Unite, părinților li se interzice prin lege să ofere asistență și tratament medical copiilor care dau semne de „disforie sexuală” - nimic altceva decât o boală psihică – pentru că astfel le-ar îngrădi libertatea de a-și exprima personalitatea. Cu atât mai mult, părinților le este interzis să-i împiedice pe copii să-și schimbe genul/sexul.

În februarie 2018, judecătoarea Sylvia Sieve Hendon din Hamilton County, Ohio, a hotărât ca o adolescentă în vârstă de 17 ani să fie luată de la părinții săi deoarece aceștia refuzau să-i permită efectuarea unui tratament cu hormoni care să o ajute să devină băiat.

Propaganda neo-marxistă a înțeles imediat potențialul uriaș al conceptului „transgen” de a arunca în aer ierarhiile de valori occidentale vechi de 2000 de ani. Împreună cu „identitatea de gen” și cu „sexul fluid”, „transgenismul” formează azi tridentul revoluției prin care se urmărește instaurarea unei noi ordini mondiale.

Pentru a schimba percepția publică, obișnuită să considere astfel de cazuri drept manifestări ale unor boli mintale (ceea ce și sunt!), mașinăria de propagandă a Stângii a mizat pe exemplele unor celebrități. Pe ideea: este „cool” să fii „trans”.

Nici când a devenit campion olimpic, marele atlet american Bruce Jenner nu s-a bucurat de atâta mediatizare, ca atunci când, în 2015, s-a declarat femeie la vârsta de 66 de ani, deși fusese căsătorit cu trei soții și avea 6 copii. Vanity Fair i-a dedicat coperta sa din iulie, prilej cu care Jenner și-a ajunțat și noul nume: Caitlyn. Interviuri, emisiuni, documentare cu și despre cucoana tomnatică au bombardat opinia publică.

Andi Moisescu, reactie BOMBA! Sotul Oliviei Steer a rabufnit, dupa ce sotia lui a fost linsata mediatic

Pagina 1 din 2

Stirile zilei

Alte articole din categoria: Opinii EVZ

Alte articole din categorie

capital.ro
libertatea.ro
rtv.net
fanatik.ro
wowbiz.ro
b1.ro
cancan.ro
playtech.ro
unica.ro
dcnews.ro
stiridiaspora.ro

LASA UN COMENTARIU

Caractere ramase: 1000

CITEŞTE ŞI