Război în lumea interlopă! Legăturile ajung până la Adi Minune. Finul manelistului, executat!

Război în lumea interlopă! Legăturile ajung până la Adi Minune. Finul manelistului, executat!

Lugojul şi împrejurimile sale au fost ani la rând terorizate de interlopi, iar printre liderii mafiei se află şi temutul „Viscol”, pe numele său real Iulian Boţ.

Iulian Boț este acuzat de Ion Căldăraș, zis și David Turcu, că i-a făcut o înscenare, în urma căreia a fost condamnat la închisoare.

„Mi-a făcut o înscenare, ca să se răzbune pe mine. Așa am fost condamnat pentru conducere fără permis. Mi-a făcut asta cu un polițist, bun prieten cu el, mi s-a întocmit dosar penal. Dar eu am permis din 2014, am și dovedit-o la proces. M-am prezentat în fața judecătoarei și i-am explicat că s-a făcut un abuz la adresa mea și că dețin permis de conducere, că este o înscenare din partea lui Boț Iulian, zis Viscol, dar și a lui Boț Ioan, zis Pătru. Și, totuși, judecătoarea m-a lăsat cu un an de inchisoare! Cu permisul în buzunar!”, a povestit Ion Căldăraș.

Ne puteți urmări și pe Google News

De numele lui Viscol sunt legate afaceri imobiliare dubioase în oraş, clanul însuşindu-şi multe clădiri istorice, printre care şi fostul Cinematograf ”Capitol”.

Războiul dintre cei doi ar fi plecat de la o declarație dată de Ion Căldăraș polițiștilor, atunci când Iulian Boț a împușcat în picioare un bărbat. Numele „denunţătorului” are greutate, cu atât mai mult cu cât este chiar unul dintre finii celebrului Adi Minune.

Căldăraş Ion a făcut denunţul după ce a primit ameninţări cu moartea de la membrii clanului Viscol. ”Pi…tule, nu scapi de noi nici tu nici tatăl tău, bucură-te cât mai e în viaţă, ştii că l-a pus socrul meu Viscol la răcoare, i-a dat lecţie şi mai urmează, l-a făcut cu cap, i-a pus grenadă şi pistol şi fraierul s-a dus la locul lui şi urmează iar”- acesta este mesajul, în variantă literară, primit de Ion Căldaraș de la Martin Boţ, ginerele lui Viscol, mesaj care l-a determinat să rupă tăcerea.