Război civil în AUR! George Simion s-a descotorosit de Marius Lulea, după scandalul cu Cozmin Gușă

Război civil în AUR! George Simion s-a descotorosit de Marius Lulea, după scandalul cu Cozmin Gușă George Simion. Sursa foto: Arhiva EvZ

Se ascut cuțitele în AUR. George Simion l-a suspendat pe prim-vicepreședintele partidului Marius Lulea. În ultima perioadă în spațiul public au apărut informații cum că liderul AUR a scăpat frâiele partidului.

George Simion își supendă prim-vicepreședintele

Aflat în campanie eletorală, AUR rămâne fără Marius Lulea, prim-vicepreședintele partidului, suspendat de George Simion după telenovela în care a jucat și consultantul politic Cozmin Gușă. Până săptămâna trecută se vehicula un scenariu în care actualul candidat AUR pentru PMB, Mihai Enache să fie înlocuit de Gușă.

George Simion a declarat în direct că-l va suspenda din funcție pe Marius Lulea, prim-vicepreședintele partidului, pe motiv că acesta din urmă s-a opus candidaturii fostului patron media la Primăria Capitalei. Pe de altă parte, în cursul acestei săptămâni, Gușă a explicat în direct că a condiționat participarea lui în alegerile pentru Primăria Generală, scrie stirirpesurse.ro.

George Simion

Sursă foto: Facebook

„AUR nu se destramă. Noi suntem o formațiune tânără”

Fostul secretar general PSD menționat că intra ca și contracandidat pentru Piedone și Nicușor Dan, doar dacă George Simion intră în cursa pentru Cotroceni. O condiție pe care Simion nu a agreat-o. Totuși, duminică, 14 aprilie, Simion a revenit asupra deciziei și a transmis că încă nu exclude posibilitatea să candideze la alegerile prezidențiale din septembrie.

Ne puteți urmări și pe Google News

„E anul 2024, anul în care vom avea provocări electorale, capcane întinse. AUR nu se destramă. Noi suntem o formațiune tânără, nu avem încapacitatea să ne luptăm cu PSD și PNL. George Simion nu a declinat o candidatură la prezidențiale. Este posibil să candidez. Nu o să facem anunțul acum. Nu am făcut niciun balet, nu sunt un om care să fie teleghidat. Nu vorbește nimeni peste mine, Marius Lulea nu va mai fi prim-vicepreședinte”, a declarat George Simion.

George Simion

Sursa foto: Captura video

Partidul lui George Simion, reprezentat de Lulea la AEP

Potrivit unui articol din Newsweek, Simion s-a aflat pe statul de plată al afaceristului Marius Lulea timp de zece ani. În plus, susține aceeași publicație, tot Marius Lulea este reprezentantul legal al partidului AUR la Autoritatea Electorală Permanentă (AEP).

Marius Lulea împreună cu Sorin, fratele lui au invetit în mici proprietăți imobiliare din proximitatea Capitalei, în special în Tunari, o comună condusă de un primar social-democrat.