Evenimentul Zilei > Actualitate > RĂZBOI între RTV și Antena 3. Cine a dat prima oară știrea TUDOSE PREMIER Cine a difuzat prima oară ştirea „TUDOSE PREMIER”?
RĂZBOI între RTV  și Antena 3. Cine a dat prima oară știrea TUDOSE PREMIER Cine a difuzat prima oară ştirea „TUDOSE PREMIER”?

RĂZBOI între RTV și Antena 3. Cine a dat prima oară știrea TUDOSE PREMIER Cine a difuzat prima oară ştirea „TUDOSE PREMIER”?

Televiziunile de știri din România se bat pentru supremația știrii prin care Mihai Tudose a fost anunțat ca singura propunere PSD pentru funcția de premier, după demiterea lui Sorin Grindeanu.

Jurnalista Letiția Bădescu a realizat, pe pagina sa personală de Facebook, un grafic al transmisiilor în direct de duminică seară, în care a cuprins viteza de reacția a televiziunilor de știri, în ordine cronologică. Iată ce s-a întâmplat în noaptea care a precedat consultările de la Cotroceni. 

 

MIHAI TUDOSE era prieten apropiat cu "Anaconda", generalul SRI Elena Istode. TUDOSE a fost ACUZAT de PONTA că este OFIȚER ACOPERIT!

Tudose și serviciile 

Mihai Tudose, propunerea PSD pentru postul de premier, este cel mai pronunţat nume al zilei datorită faptului că puţini se aşteptau la această nominalizare, dar şi pentru că asupra lui planează suspiciuni de colaborare cu SRI. 

Referitor la această legătură, pe inpolitics.ro au apărut câteva impresii pe care fostul ministrul al Economiei, Mihai Tudose, parlamentar de Brăila, le-a transmis în urmă cu un deceniu în presa locală brăileană.

Informație-ȘOC despre viitorul premier al României! MIHAI TUDOSE, ultimul nume vehiculat pentru postul de PRIM-MINISTRU. A fost acuzat de PLAGIAT!

„Aceasta instruire a fost pentru mine ca un gen de alfabetizare in tot ceea ce inseamna serviciile speciale, cu accent pe securitatea economica, energetica, a resurselor, precum si cu noile amenintari la adresa securitatii nationale, a amenintarilor asimetrice, de genul: un stat atacat de un grup terorist. Acest curs m-a facut pe mine, si probabil si pe ceilalti colegi, sa intelegem cu adevarat implicatiile deosebite ale serviciilor speciale, pentru ca, in realitate, nu este ca in filmele cu Mata Hari. Cu totii am inteles, o data mai mult, ca serviciile speciale sint foarte necesare si foarte utile. Disparitia sau inexistenta lor poate duce la mari disfunctionalitati in bunul mers al societatii, al statului, in general”, spunea Tudose în urmă cu 10 ani.