Evenimentul Zilei > Actualitate > Răsturnare TOTALĂ de situație în cazul MORȚII Mădălinei Manole! Un fost angajat FBI DEZVĂLUIE detaliul CRUCIAL care a fost OMIS – Foto & VIDEO
Răsturnare TOTALĂ de situație în cazul MORȚII Mădălinei Manole! Un fost angajat FBI DEZVĂLUIE detaliul CRUCIAL care a fost OMIS – Foto & VIDEO

Răsturnare TOTALĂ de situație în cazul MORȚII Mădălinei Manole! Un fost angajat FBI DEZVĂLUIE detaliul CRUCIAL care a fost OMIS – Foto & VIDEO

Au trecut șapte ani de la moartea îndrăgitei cântărețe Mădălina Manole. Zeci de persoane au mers, sâmbătă, la mormântul Mădălinei Manole dintr-un cimitir din Ploieşti, unde familia a făcut parastasul, fără să știe ce a mânat-o pe artistă să facă acest gest extrem.

Mihaela Brooks, o româncă stabilită de mulți ani în Canada, lucrează de peste cinci ani la un raport despre moartea violentă a Mădălinei Manole. De curând, aceasta a făcut publice primele date despre lucrarea sa. 

 

Detaliul BIZAR

 

Românca, analist de investigatii criminale de profesie, care studiat cazul Madalinei Manole, a prezentat primele concluzii ale raportului la care a lucrat mai bine de cinci ani. Românca atrage atenția asupra unor amănunte ignorate de autoritățile din România. Unul dintre misterele legate de noaptea morţii artistei, care nu a părut să-i intereseze pe anchetatori este: de ce toate paturile din casă erau făcute la ora la care a început cercetarea la faţă locului?

 

„S-au făcut fotografii la etaj, unde existau: dormitorul matrimonial, dormitorul copilului şi încă un dormitor pe care Petru Mircea îl numeşte „dormitorul unde Mădălina mai obişnuia să doarmă. Chiar dacă ei au dat declaraţii scrise la procuratura după ce s-a terminat investigaţia la locul faptei, totuşi procedura este să-i întrebi şi atunci (la începutul investigaţiei, n.r.) care a fost filmul evenimentului. Normal că ceea ce declari prima dată verbal, o să declari şi ulterior în scris la procuratura", este de părere Mihaela Brooks. 

 

Moartea…

 

Mădălina Manole a decedat în 14 iulie 2010, chiar în ziua în care a împlinit 43 de ani. Cântăreața a fost găsită decedată în locuința ei de pe strada Griviței din Otopeni. I.N.M.L a stabilit că Mădălina s-a sinucis înghițind un pesticid foarte toxic numit Carbofuran (cunoscut sub numele de Furadan) iar decesul a survenit în câteva minute. Totul s-a petrecut la numai câteva ore după ce artista a părăsit un studiou unde a efectuat o repetiție muzicală. 

 

Fanii și publicul și-au putut lua un ultim rămas bun de la artistă perindând pe lângă sicriul cu corpul neînsuflețit al acesteia care a fost expus la Casa Radio din București și apoi la Casa de Cultură a Sindicatelor din Ploiești. "Fata cu părul de foc", Mădălina Manole, nu a fost înmormântată sub binecuvântarea slujbei obișnuite de înmormântare, având în vedere moartea prin sinucidere, însă a avut parte de o slujbǎ specială pentru astfel de situații, în fața bisericii Sfinții împărați Constantin și Elena din Ploiești și apoi a fost înhumată în cimitirul Bolovani din Ploiești.