Răsturnare de situație în cazul fetiței de cinci ani, UCISĂ la Baia Mare. Cine este PRINCIPALUL SUSPECT

Răsturnare de situație în cazul fetiței de cinci ani, UCISĂ la Baia Mare. Cine este PRINCIPALUL SUSPECT

Surse juritice informează că principalul suspect în cazul fetiței de 5 ani din Baia Marea violată și apoi ucisă, este chiar tatăl ei.

Cadavrul mutilat al unei fetițe de numai 5 ani a fost găsit aproape de miezul nopții în zona combinatului. Din primele cercetări efectuate de oamenii legii, se pare că micuța a fost violată și toturată cu sălbăticie. 

Fetița de numai 5 ani disăruse de acasă în cursul zilei de 30 aprilie. La cîteva ore distanță de momentul în care părinții copilei au alertat autoritățile în legătură cu dispariția micuței, oamenii legii i-au descoperit cadavrul în zona combinatului din Baia Mare. Potrivit purtătorului de cuvânt al Inspectoratului de Poliție Maramureș, subinspector de poliţie Florina Meteș, anchetatorii au indicii potrivit cărora se află în prezența unui caz de pedofilie, împins la extremis. 

Autorul faptei se află încă în libertate. „Tot ce ştim cu certitudine în momentul de faţă este faptul că avem de-a face cu decesul unei copile de 5 ani. Cadavrul a fost ridicat şi dus la Morga Spitalului Judeţean Baia Mare unde urmează să se facă necropsia”, a declarat pentru EVZ Florina Meteş. 

Ne puteți urmări și pe Google News

Oficialul a lăsat să se înţeleagă faptul că există suspiciuni de viol şi crimă în cazul micuţei al cărei trup a fost găsit mutilat. Imediat după ce vor ştii cu exactitate în urma necropsiei ce s-a întâmplat cu micuţa, procurorii băimăreni vor declanşa operaţiunile de căutare a pedofilului care şi-a pus semnătura pe o crimă oribilă.