Evenimentul Zilei > Politica > Răsturnare de situație! Refuzat de PNL, Dan Cristian Popescu s-a aliat cu Firea, pentru Sectorul 2
Răsturnare de situație! Refuzat de PNL, Dan Cristian Popescu s-a aliat cu Firea, pentru Sectorul 2

Răsturnare de situație! Refuzat de PNL, Dan Cristian Popescu s-a aliat cu Firea, pentru Sectorul 2

Gabriela Firea a anunțat astăzi că PSD îl susține pe Dan Cristian Popescu la alegerile pentru Primăria Sectorului 2.

Edilul Capitalei a făcut publică și lista candidaților PSD pentru alegerile locale din București.

„In ultimele saptamani s-au consumat energii pentru trocuri politice, negocieri vinovate si aranjamente de culise care nu au avut oamenii in centrul preocuparilor. “Mareata realizare” obtinuta este unificarea unor sefi de partide, a unor interese, a unor increngaturi si, implicit, batalia pe functii.

Intotdeauna am ales oamenii si proiectele concrete, in detrimentul fuziunii si coalitiei intre niste conduceri de partide.

Sunt mandra sa fiu candidatul oamenilor, si nu al aliantelor, si ma voi lupta cu candidatul “partidelor de dreapta unite” – asa cum scrie pe toate afisele si cum se prezinta in emisiuni!

Nu ma simt mai neinsemnata, mai fara forta, fiind doar candidatul cetatenilor, si nu al unor partide unite. Eu sunt unita cu oamenii de rand, fara functii politice!

Asa se prezinta lucrurile si in cazul sectorului 2 al Capitalei.

Am ales sa formam echipa cu cetatenii din acest sector si cu omul care stie, deja, toate problemele, are si solutii, pentru ca a lucrat indeaproape cu actualul primar – colegul nostru Mihai Toader -, dar care merge catre un alt proiect.

Prin urmare, vom merge impreuna in aceasta perioada si in viitor cu Dan Cristian Popescu, viceprimarul sectorului 2, pe care PNL l-a tradat, in miez de noapte, ca sa-i faca loc unui candidat USR lipsit total de experienta si viziune, doar de dragul aranjamentelor politice pentru partidele “de dreapta”, nu pentru toti cetatenii, indiferent de preferintele politice.

Saptamana viitoare vom depune si noi candidaturile pentru alegerile locale, in cazul in care guvernul le va mai organiza, si vom continua sa muncim in Bucuresti, sa ne implicam, sa ne pese, sa ne asumam si greseli omenesti, sa gasim rezolvari pentru probleme care treneaza de 30 de ani, sa luptam pentru o Capitala frumoasa si moderna, cu colegii mei :

Sectorul 1 – Daniel Tudorache
Sectorul 2 – Cristian Popescu
Sectorul 3 – Aurelian Badulescu
Sectorul 4 – Daniel Baluta
Sectorul 5 – Daniel Florea
Sectorul 6 – Gabriel Mutu.

Le multumesc pentru implicarea, in toata aceasta perioada tensionata si in care am fost si suntem loviti din toate partile – si vizibile, si invizibile -, lui Marcel Ciolacu (presedinte) si Paul Stanescu (secretar general).

I-am simtit aproape si dornici sa puna umarul pentru ca viitorul guvern, de dupa motiunea de cenzura, sa sprijine mai mult Capitala. In primul rand, sa dinamizeze lucrarile de la Centura ocolitoare a Capitalei care acum stagneaza.

Intotdeauna, oamenii pe primul loc si nu aliantele comerciale de partide!”, a scris Firea pe Facebook.

Prima rundă de negocieri

Gabriela Firea s-a întâlnit joi cu Dan Cristian Popescu, viceprimarul Sectorului 2. Cu o zi în urmă, el a anunțat că va candida la Primăria Sectorului 2, urmând să negocieze cu orice partid pentru a-l susține.

„Proiectele mele pentru sectorul 2 sunt dorite și apreciate atât de locuitorii de #Aca2ă, dar și de ceilalți primari din București. Îi mulțumesc doamnei Firea pentru deschiderea arătată programului meu de candidatură pentru Primăria sectorului 2”, a precizat acesta, într-un „share” al postării primarului general.

Publicat in categoriile: Politica
Ne puteți urmări și pe pagina noastră de Facebook sau pe Google News
Accesează: