Răsturnare de situație la Chefi la cuțite. Ce se întâmplă cu noii jurați

Răsturnare de situație la Chefi la cuțite. Ce se întâmplă cu noii jurați Chefi la Cuţite. Sursa foto: Arhiva EVZ

Fanii Antenei 1 ar putea fi suprinși cu noi schimbări. După audiențele înregistrate în urma premierei noului sezon Chefi la cuțite, șefii postului iau în calcul renegocierea contractelor cu cei trei foști juraui. Astfel, mai multe vedete s-ar putea întoarce 

Chefi la cuțite. Foștii jurați s-ar putea întoarce în emisiune

Trustul Antena 1 ar fi dispus să aloce un buget generos pentru a-i aduce înapoi pe jurații de la Chefi la Cuțite. Măsura ar veni după după audiențele înregistrate în urma premierei noului sezon.

Cea mai recentă ediția a show-ului Chefi la Cuțite, sezonul 13, a adus audiențe scăzute. Astfel, șefii Antenei ar lua în calcul mai multe variante pentru a salva situația. Una dintre acestea ar presupune ca foștii jurați să fie aduși înapoi în trust.

Chefi la cuțite

Sursa foto: Instagram

Buget impresionant pentru acest posibil demers

Prima emisiune din acest sezon a înregistrat audiențe mai mici decât cele aduse de filmul Ninja Warriors, de pe PRO TV. Pentru a readuce audiențele în topuri, Antena 1 ar avea un buget de cinci milioane de euro  la dispoziție. Astfel, șefii trustului ar putea apela la acesta pentru a-i aduce înapoi pe Bontea, Dumitrescu și Scărlătescu.

Ne puteți urmări și pe Google News

De asemenea, unele surse spun că Dan Negru și Mihai Bendeac se numără printre vedetele care ar putea negocia pentru o revenire spectaculoasă.

Chefi la cuțite

Chefi la cuțite. Sursa foto: Antena1

Chefi la cuțite, audiențe scăzute după prima ediție din noul sezon

Cunoscutul post de televiziune ar putea acoperi clauzele de reziliere, precum și salariile acestor vedete.

„Antena nu mai are un format de vârf, așa cum are PRO TV, că între posturile astea e marea bătălie. Au avut trei formate mari, Chefi la Cuțite, iUmor și Revelionul cu Dan Negru, dar s-au dus. Au rămas cu Neatza cu Răzvan și Dani, așa că e de înțeles să fie agitație acolo. Mai ales după eșecul cu bucătarii, cu sezonul 13”, a declarat o sursă apropiată trustului, conform Cancan.

Dan Negru a părăsit Antena 1 acum aproape doi ani și s-a orientat către o altă nișă, concentrându-se pe emisiuni de cultură generală. Prezentatorul a semnat un contract cu postul Kanal D. De asemenea, Mihai Bendeac a plecat de la Antena 1 cu scandal, fiind dat în judecată de reprezentanții postului.