Evenimentul Zilei > Actualitate > Răsturnare de situație în cazul Caracal. Misterul din spatele scrisorii sfâșietoare
Răsturnare de situație în cazul Caracal. Misterul din spatele scrisorii sfâșietoare

Răsturnare de situație în cazul Caracal. Misterul din spatele scrisorii sfâșietoare

Alexandru Cumpănașu, unchiul Alexandrei Măceșanu, victima lui Ghoerghe Dincă, a făcut o serie de precizări cu privire la scrisoarea pe care Gheorghe Dincă ar fi trimis-o familiei Măceșanu.

Alexandru Cumpănașu susține că nu crede că Dincă a scris această scrisoare și va cere o expertiză grafologică pentru a determina dacă este scrisul monstrului din Caracal. Ba mai mult, Cumpănașu a punctat că și familia Melencu a primit o scrisoare similară.

„Scrisoarea a venit acum două-trei zile. Nu avea ștampilă. A foste xpediată la adresa exactă a familiei și nu i-am dat foarte mute atenție. Dar când am aflat că și familia melencu a primit… consider că cineva se joacă cu sentimentele noastre. Își bat joc de noi. Eu nu am crezut că este scrisă de Dincă. Am solicitat expertiză grafologică pentru a vedea dacă aparține acestuia. Sunt date complete. Sunt doarte mute detalii pe care doar numai cineva are cunoștiințe despre familie le-a scris. Este o încercare penibilă de a ne îndepărta. Laudă părinții, mă critică pe mine”, a declarant Alexandru Cumpănașu, la Antena 3.