Evenimentul Zilei > Justitie > RĂSTUNARE de SITUAȚIE! RISE Projects ATACĂ DC News, după dezvăluirile lui Dragomir despre Hotnews
RĂSTUNARE de SITUAȚIE! RISE Projects ATACĂ DC News, după dezvăluirile lui Dragomir despre Hotnews

RĂSTUNARE de SITUAȚIE! RISE Projects ATACĂ DC News, după dezvăluirile lui Dragomir despre Hotnews

Rise Project pornește o diversiune la adresa concurenței din online. După dezvăluirile lui Daniel Dragomir că fostul premier Cioloș ar fi organizat o întâlnire informală cu mai multe corporații, pe vremea când era premier și le-ar fi cerut să ajute Hotnews.

Bogdan Chirieac și Răzvan Dumitrescu au fost sunați de o persoană care susține că este jurnalist Rise Projects, pentru a fi întrebați despre un contract de publicitate din 2011-2012. 

Concret, contractul ar fi fost încheiat de site-ul DCNews cu o firmă privată. Dar, susține reporterul Rise Projects, la rândul său acea firmă privată ar fi avut contracte cu TelDrum.

"Nu vi se pare conflict de interese să faceți comentarii politice privindu-l pe Liviu Dragnea și să aveți contracte cu firma lui Dragnea?", a întrebat Chrieac. Întrebat dacă site-ul de investigații își face publice contractele și cine sunt sponsorii adevărați ai site-ului, jurnalistul a refuzat să dea amănunte. În acelalași timp, Chirieac a afirmat că este de accord să pună la dispoziție contractual de publicitate dacă și Rise Project va pune la dispoziția dcnews.ro contractele de sponsorizare.

 

Publicat in categoriile: Justitie
Ne puteți urmări pe Facebook, Telegram sau pe Google News
Accesează: