Evenimentul ZileiPoliticaRareș Bogdan, ATAC DEVASTATOR la Dăncilă: „Premieri ajung oameni care au ceva în cap, doamna nu prea…”

Rareș Bogdan, ATAC DEVASTATOR la Dăncilă: „Premieri ajung oameni care au ceva în cap, doamna nu prea…”

Rareș Bogdan, ATAC DEVASTATOR la Dăncilă: „Premieri ajung oameni care au ceva în cap, doamna nu prea…”
Rareș Bogdan reacționează după ce Viorica Dăncilă a mai făcut o gafă incredibilă. Totul s-a petrecut în timpul conferinţei de presă susţinută cu ocazia inaugurării rutei aeriane de transport Tallinn – Constanţa. Premierul a uitat numele omologului său estonian.

Acesta susține că Viorica Dăncilă ar trebui să se retragă din funcție pentru că pune țara noastră într-o lumină extrem de nefavorabilă. „Din păcate, doamna Dăncilă – și aici o spun cu durere, că sunt român și aici nu mai ține de PSD, este vorba despre România – este premierul României. Imaginea pe care doamna Dăncilă o creează prin greșelile dânsei, se răsfrânge asupra noastră.

Nimeni nu știe că Dăncilă este de fapt o păpușă a unui lider politic din România, ei spun că așa arată România, că așa arată poporul român. 

În state normale, premieri ajung oameni care au ceva în cap, care au ceva școală și au o anumită carieră. Doamna Dăncilă nu prea se poate lăuda cu așa ceva și este total depășită de poziția pe care o ocupă. Dacă ar avea puțină decență, ar trebui să înțeleagă lucrurile acestea și să se retragă, să își vadă de treabă pentru că se face de râs și dânsa, își face de râs familia, localitatea de unde vine, județul de unde provine și cel mai grav este că reușește să pună România într-o lumină extrem de nefavorabilă”, a precizat Rareș Bogdan la Realitatea TV. 

 

 


Accesează: