Evenimentul Zilei > Politica > Rareș Bogdan, acuzații tăioase: „Bugetul României e ca o țeavă spartă de PSD”
Rareș Bogdan, acuzații tăioase: „Bugetul României e ca o țeavă spartă de PSD”

Rareș Bogdan, acuzații tăioase: „Bugetul României e ca o țeavă spartă de PSD”

Rareș Bogdan spune că PSD contracarează inițiativele liberalilor pentru că știe că riscă să-și piardă propriul electorat.

Marți, Rareș Bogdan a postat pe pagina sa de socializare un comentariu în care dă mai multe exemple în acest sens

„Jos ticăloșii!

România are nevoie ca de aer de anticipate! Tot ceea ce face PNL pentru a reașeza țara în coordonatele normalității, pentru a desființa privilegiile, a ieftini viața tuturor, PSD blochează în Parlament sau prin CCR! Și nu e vorba doar de pensile speciale, pe care legea inițiată de PNL le-a anulat! Ci de toate măsurile pe care românii le cer de ani de zile și nu se întâmplă nimic, căci niște infractori cu legitimație oficială își protejează averile de faraoni!

Vă dau câteva alte exemple de măsuri pe care PNL le-a inițiat, dar PSD le-a pulverizat doar deoarece știe că riscă să-și piardă propriul electorat:

Suprataxele care au scumpit facturile la încălzire, curent, telefonie, internet, gaze, carburanți, pe care i-am implorat încă de când eram jurnalist să nu le introducă, au fost eliminate de PNL, dar majoritatea otrăvitoare a votat să rămână în vigoare.

Sistemul de pile prin care erau detașați din mediul privat în zona publică, pe salarii enorme, o groază de rude, prieteni, oameni utili PSD, a fost eliminat tot de PNL, dar majoritatea toxică a votat împotrivă!

Salariile demnitarilor au fost înghețate tot de PNL, însă în Senat, PSD a votat și împotriva acestei măsuri!”, a spus Rareș Bogdan.

De asemenea, europarlamentarul liberal a mai spus că PSD se teme de românii din  Diaspora.

CONTINUAREA ARTICOLULUI IN PAGINA URMATOARE