Rareș Bogdan a declarat faptul că s-a declanșat „dictatura subversivă” a lui Liviu Dragnea.

Astfel, potrivit jurnalistului, prin oficializarea secției speciale de investigare a magistraților, orice român care îl critică poate fi reținut. 

„Astăzi a fost oficializat plutonul de execuție a lui Dragnea, adică secția specială de investigare a magistraților. De azi, orice român care amenință poziția de forță a condamnatului penal Dragnea Liviu, orice român care-l critică poate fi reținut. CCR a decis că secția specială de la Parchetul general, secție controlată de Tudorel Toader, nu de procurorul general, este constituțională. Poate ziceti că exagerez. Cum se striga în Piața Universității? Somn ușor, somn ușor, ne trezim cu un dictator. De azi suntem în dictatură. Una subversivă, dar tot dictatură. Veți spune că procurorii lui Dragnea investighează numai dosare în care sunt implicați magistrați. Din nou, somn ușor! Oricine poate face o plângere penală, procurorii sunt obligaţi sa deschidă un dosar. În acel dosar poate apărea o sesizare şi referitoare la un magistrat. Ea poate fi anonimă. Vești spune că nu e legal. Da? S-a întâmplat zilele trecute”, a declarat Rareş Bogdan, la Realitatea TV.

„Dacă abandonăm acum România în mâinile unor hoți, este ca și când am dinamita mormintele bunicilor care au luptat pentru reîntregire. Nu e o glumă. România este în ruine, este aproape în comă, dar este vie. Dintre ruinele democrației, noi, cei care nu am bătut palma cu corupții, avem datoria să spunem adevărul câte zile vom avea. Nu ne va fi uşor, cum nu ne-a fost nici până acum. Dar bunicilor noștri le-a fost uşor? Vă spun, vom avea în față greutăți, provocări, dar ne vom salva țara”, a mai spus jurnalistul.