Tânărul cântăreț care îi ocupă gândurile și inima Elenei Boncea este Jean Gavril, cunoscut mai ales pentru ultima piesă lansată „Oh, Ramona”, melodie care ține coloana sonoră a filmului cu același nume, un mare succes al acestui început de an. Jean are în spate mulți ani de muzică, chiar dacă nu are decît 21 de ani. Pe el îl numește Elena „love of my life” și îi scrie poezii pe pagina ei de facebook.

Cei doi s-au cunoscut în vara anului trecut, când Elena i-a devenit producător. Apoi, dragostea s-a înfiripat, iar cei doi au devenit nedespărțiți. Mama, Loredana Groza, îi sprijină în proiecte, unele comune.

Mici secrete din viața artistului Jean

Jean Gavril, pe numele din buletin Jean F. Gavrilă, este student la Arhitectură și un muzician cât o orchestră. Despre el s-a scris că poate cânta şi compune la toate instrumentele unui full band, de la tobe la clape, chitară, bass şi, bineînţeles, voce. A umblat mult prin străinătate, ba a și cântat pe străzile din Londra, după cum mărturisea într-un interviu. La fel ca și Elena, când vine muza, scrie poezii sau face fotografii artistice. Loredana nu poate fi decât mândră că fiica ei, producător și om de radio, și-a găsit un iubit atât de talentat și cu o carieră artistică de perspectivă.

 

Te-ar putea interesa și: