Raluca Zenga s-a reinventat. De nerecunoscut, după divorț

Raluca Zenga s-a reinventat. De nerecunoscut, după divorț Raluca şi Walter Zenga. Sursa foto: Arhiva EVZ

Raluca Zenga și Walter Zenga, fost mare fotbalist și actual antrenor, au divorțat în 2020, după o căsnicie de 15 ani. După divorţ se pare că româncei îi merge foarte bine. 

Raluca Zenga a rămas cu reședința la Dubai după divorţ. Acesta a decis să-și schimbe viața și să călătorească în toate colțurile lumii. Mai exact, fosta soție a lui Water Zenga și-a creat și un canal dedicat călătoriilor urmărit de foarte mulă lume. Asta însemnând şi bani câştigaţi din noua pasiune.

Raluca Zenga și-a schimbat viaţa după despărţirea de antrenorul italian

În anul 2020, Raluca și Walter Zenga anunțau divorțul. Motivul despărțirii ar fi fost distanța, pentru că antrenorul lipsea mult de acasă, astfel că relația lor s-ar fi răcit. De asemenea, Walter spunea că nu o mai recunoaște pe mama copiilor lui și că este complet schimbată.

După divorț Raluca Zenga a rămas în Dubai cu cei doi copii. De asemenea, pare că şi-a găsit menirea: călătoreşte în cele mai exotice locuri de pe pământ.

Ne puteți urmări și pe Google News

Nu este disponibilă nicio descriere pentru fotografie.Raluca Zenga. Sursa foto: Facebook

În ultimii ani, Raluca Zenga a călătorit singură în toată lumea. Deși pleacă foarte des, vacanțele sale nu durează mai mult de două săptămâni, pentru că nu poate sta prea mult departe de copiii ei.

„Deși pare că sunt plecată pentru foarte mult timp, călătoriile mele durează doar 10 zile sau maximum două săptămâni. Niciodată prea departe de iubirile mele”, spunea ea.

Fosta soţie a antrenorului străbate lumea în lung şi-n lat

Raluca Zenga împărtășește cu fanii săi experiențele pe care le are în țările în care alege să călătorească. În Dubai, fosta soție a lui Walter Zenga duce o viață frumoasă. Este locul pe care acum îl numește acasă.

Anul trecut, Raluca Zenga a fost în Indonezia și Bhutan, în Asia, dar a făcut și turul țărilor nordice din Europa. Vara trecută a călătorit în Danemarca, Norvegia și Islanda.

Nu este disponibilă nicio descriere pentru fotografie.Raluca Zenga. Sursa foto: Facebook

Anul 2024 l-a început în Asia. Mai exact în orașul Hội An

„Îți pui bagajele jos, în sfârșit, nu, nu sunt prea grele, iar drumul până aici nu a fost prea lung. Ar trebui să te odihnești, dar ești prea entuziasmat ca să dormi. Priveliștea din camera ta de hotel este exact asta: o invitație să începi totul.

Bucuria aceea care se revarsă pentru că ai ajuns aici ți se oglindește. O luminiță aurie în fiecare colț (…).Îți dai seama că tot ceea ce simți este în mare parte o experiență umană comună, cu toții avem același speranțe, temeri și dorințe, suntem făcuți din aceleași gânduri”, a scris Raluca Zenga.

Nu este disponibilă nicio descriere pentru fotografie.Raluca Zenga. Sursa foto: Facebook

Walter Zenga: Libertatea pe care i-am oferit-o mereu s-a întors împotriva noastră”

Walter Zenga a subliniat că libertatea pe care i-a oferit-o mereu partenerei s-a întors în cele din urmă împotriva sa.

„Nu mi-aș fi dorit ca eu și soția mea să ajungem în acest punct, însă viața este plină de surprize! Voi confirma acum, aici, pentru a nu lasă loc de alte interpretări. Eu și soția mea, Raluca, nu mai formăm un cuplu de ceva timp. Din păcate, relațiile dintre noi s-au răcit, atât din cauza distanței dintre noi, creată de meseria mea de antrenor, dar și pentru că nu o mai recunosc deloc pe femeia cu care am fost căsătorit peste 14 ani. Soția mea este schimbată radical! A decis să o ia pe un alt drum pe care va merge singură de acum încolo. Libertatea pe care i-am oferit-o mereu s-a întors cumva împotriva noastră”, declara atunci Walter Zenga.

Raluca Zenga este şi acum numită de antrenor „soția mea”

De dragul familiei sale, antrenorul a fost dispus să facă naveta între Italia și Dubai. În toamna anului trecut, antrenorul susținea că formează din nou o familie cu mama copiilor lui. Walter Zenga o numea în continuare pe Raluca Zenga „soția mea”.

„Am o familie frumoasă la Dubai, stau bine. Acum eu stau o lună în Italia, o lună în Dubai. Eu sunt la Dubai cu familia, cu soţia, cu copiii. Am sărbătorit ziua de naştere a soţiei”, spunea Walter Zenga , potrivit gsp.ro.