Evenimentul Zilei > Actualitate > Raluca Stroe Brumariu, ȘEF LA ȘTIRILE TVR
Raluca Stroe Brumariu, ȘEF LA ȘTIRILE TVR

Raluca Stroe Brumariu, ȘEF LA ȘTIRILE TVR

Numirea nu poate fi încă făcută, până la întoarcerea din concediul medical al lui Clau

Raluca Stroe Brumariu a fost numită director interimar al știrilor TVR. Ea ocupă locul lui Claudiu Lucaci, cel care nu a întrunit puctajul necesar în urma evaluării persoanelor din conducerea postului public, în urma prezentării proiectului său de activitate. Lucaci a fost director interimar al știrilor TVR în ultimii trei ani.

Raluca Stroe Brumariu va ocupa funcția de interimar până când conducerea TVR va organiza un concurs în urma căruia să fie desemnat un nou șef al știrilor TVR. Stelian Tănase a precizat că Raluca Stroe Brumaru a fost numită în această funcţie până la întoarcerea din concediu medical al lui Claudiu Lucaci. "Am numit-o pe doamna Raluca Stroe Brumaru pe post de coordonator la Ştiri", a spus Stelian Tănase. "Nu este interimar. Este pe durata cât domnul Lucaci este în concediu medical. Când se va întoarce din concediu medical, o să permanentizăm această decizie. Acum, legea nu ne permite decât atât", a mai spus Stelian Tănase.

Raluca Stroe Brumaru s-a numărat printre numele vehiculate pentru preluarea conducerii Ştirilor TVR. Ea a fost producător general al Departamentului Emisiuni informative (DEI) din cadrul Direcţiei Emisiuni Informative şi Sport (DEIS) a TVR, printre care și Ora de știri de la TVR 2, în perioada în care Rodica Culcer era şefa Ştirilor TVR.