Evenimentul Zilei > Actualitate > Raluca Podea despre cuplul momentului: „Nu mă interesează această babă moralistă şi acest agramat obsedat
Raluca Podea despre cuplul momentului: „Nu mă interesează această babă moralistă şi acest agramat obsedat

Raluca Podea despre cuplul momentului: „Nu mă interesează această babă moralistă şi acest agramat obsedat

Fosta logodnică a afaceristului Florin Pastramă, Raluca Podea este iritată la maxim de relația pe care acesta o are cu Brigitte Năstase, 42 de ani, pe care a descris-o ca fiind „mai bătrână ca Biblia”, conform jurnaliștilor de la Click.

Frumoasa blondă, Raluca Podea, nu se împacă ușor cu gândul că a fost părăsită de Pastramă înainte de nuntă, după doi ani de relație. Aceasta nu vede cu ochi buni relația cu Brigitte Năstase, femeia de 42 de ani care i-a sucit mințile. 

Fosta iubită a lui Florin Pastramă nu vrea să mai audă de cele care i-a fost iubit timp de doi ani de zile și alături de care spera că va întemeia o familie. Aceasta nu are cuvinte de laudă nici la adresa lui Brigitte. 

„Nu mă interesează această babă moralistă şi acest agramat obsedat”, a declarat Raluca Podea, pentru click.ro.

Brigitte Năstase și Florin Pastramă au o relație recentă dar acest lucru nu i-a împiedicat să o facă oficială. Cei doi s-au logodit la sfârșitul lunii februarie, la doar câteva luni de relație. 

 

Informaţiile publicate de evz.ro pot fi preluate de alte publicaţii online doar în limita a 500 de caractere şi cu citarea sursei cu link activ. Orice abatere de la această regulă constituie o încălcare a Legii 8/1996 privind dreptul de autor.